"ШТАБ" НА А1

• Креатор на темата Креатор на темата џимеј
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ве смее најмногу?

• Началник

Гласови: 12 12,4%
  • Замениче

Гласови: 12 12,4%
  • Диско

Гласови: 47 48,5%
  • Капетан Немо

Гласови: 20 20,6%
  • Стрико

Гласови: 3 3,1%
  • Лиле

Гласови: 3 3,1%

• Вкупно гласачи
    97
Најдобри се Диско и Заменикон,а иначе ги гледам репризиве секоја сабота и се цепам од смеејне...:pos2::pos2::pos2:

nemat vrska ziva glupost.k-15 se suptilen humor kako moti pajton i zatoa ne gi razbira sekoj treba malce filing da imas.i ako vece padnaa malce treba da prekinat.samo genialen suptilen hum a ne glupiranje. oti tahov humor da napravis e prava umetnost. a inace nacalnikot bese so k-15 na pocetokot za gluma ne go biva bas ali tamu bese dobro verovatno k-15 go napravile toa. i ako moze da ne pravi vise humor.inace vakov humor e gluposti debilits kako moze nekoj da go gleda voopsto a ne da se smee. boriz bizetic i rokeri s morave e toa da.

nemat vrska ziva glupost.k-15 se suptilen humor kako moti pajton i zatoa ne gi razbira sekoj treba malce filing da imas.i ako vece padnaa malce treba da prekinat.samo genialen suptilen hum a ne glupiranje. oti tahov humor da napravis e prava umetnost. a inace nacalnikot bese so k-15 na pocetokot za gluma ne go biva bas ali tamu bese dobro verovatno k-15 go napravile toa. i ako moze da ne pravi vise humor.inace vakov humor e gluposti debilits kako moze nekoj da go gleda voopsto a ne da se smee. boriz bizetic i rokeri s morave e toa da.
А оние твоине српски срања се многу подобри? Имаат подобар хумор? Ране е за тебе јак хумор?

Многу се познава дека сакаат да копираат некого и очигледно не им оди поглупо здравје

Мене емисијава не ми е ништо посебно и скоро никогаш не ја гледам.Искрено се обиделе да направат нешто што ке наликува на Курсаџије од Пинк ама далеку се од таму.Смислата за хумор не ми се допага.Во прицнип целата емисија некако ме иритира.

Мислам дека репризи веќе не даваат.

Ни ја не сум видел у последно време да има репризе, а баш беа закон... :toe:

Нема ништо сидери овде:(
Јас пробував да ги најдам на двд од пазарџиите кои беа летото низ чаршија. Никој ништо веќе нема.
побарај сеед,и ке се уклучи некој,пиши на темата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom