Шкотска - Македонија 2-0

• Креатор на темата Креатор на темата Ddime
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ауууу на Браун двете нозе да му ги скршат:nerv::nerv::nerv::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

Добра игра имаме ни фали завршница =) и да не потпаѓаме на провокациите на педерчињата шкотски тој Скот Браун 6ката копиле ама ме изнервира на крајов :@
aјде во второ да тепаме Напред МАКЕДОНИЈА!!!!!!!!:oeoeoe:

Добро е сега за сега, само да не паѓаат на провокацииве. На Браун се најмило да му ебем тоа педерско, копиле! Нека продолжат вака и шкотиве ќе можат да ни го сиаат само! Жал ми е за двете контри што ги заебавме ама ајде, еден гол да им закачиме и добро ќе биде.

Барем еден гол можеше да постигнеме во првото полувреме,но да се надеваме дека во второто ќе се случи тоа.Многу несигурнии се во одбрана и тоа треба да го искористиме.И не треба да потпаѓаме под провокациите на Браун.Виде дека со игра тешко ќе можат да извлечат нешто,па почнува на друг начин.

Само да не ги испровоцираат и да добиваат жолти. Речиси сум сигурен дека Наумоски добива жолт во второто полувреме.

Добро бе имате на сител, шо ќе ви се тие линкови.

И ајде сеа мора гол у 2ро, само да не паднеме како и по обичај.

Поарни сме од нив,пизда им матер..Одиме на победа во втор дел!!

Да ги победиме Шкотиве и 90% ќе ги исклучиме од трката за бараж..

Шкотиве се многу нервозни, мораме тоа да го искористиме, ваква шанса не се пропушта, само да останеме со ладни глави, да не паѓаме на провокации и малце среќа и мислам дека ќе го добиеме натпреварот во 2 полувреме.

Што се однесува до формацијата, можеби подобро е да играме со 4-4-2 и во средината да играме со Тасевски, Шумуликовски, Георгиевски и Гроздановски а во нападот со Пандев и Илчо/Мазнов. Ни треба повеќе брзина во средниот ред.

ц ц ц овој Браун да му тииииииииит тииииит тит :nerv:
Е копиљаци бе, која кретенска фаца е.

Инаку за доволна сум од нашиве, стандардно нели како и секое прво полувреме кое го играат :pos: Финтата е и во второ да сме добри :):):)

Напреееед момци :oeoeoe:

Ме збуни сега овој Ников. Деспотовски доби црвен а камерите не прикажале или доби само жолт и забрана за игра за со Норвешка?

Добра игра ама моравме до сеа гол да дадеме, ај да се надеваме дека ќе дадеме во второ.... БТЊ што му е на овој Броун

имаме игра само завршницата е малце ..... пандев успеа на 2 пати посериозно да се закани и да докаже дека е играч од светска класа.. само што многу го фаулираат.

Добра игра во првото полувреме, но очигледно е дека во нападот се бара само Пандев.Треба да се користат и другите фудбалери.Ако продолжиме со ваквата игра мислам дека имаме шанси за поволен резултат, но се плашам да не паднеме кондиционо како и на секој натпревар.:tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom