Шкотска - Македонија 2-0

• Креатор на темата Креатор на темата Ddime
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Pa so ocekuvavte be, koga sme 5 pati podobra reprezentacija. Uste stojkov da pokaze barem malku brzina, i za promena da sutnat kon golot, a ne da kombiniraat po sto pati:)

Епа дечки ако сега не искористиме шансава овој меч да го победиме и да одиме само на нерешен резултат со Норвешка.... НИКОГАШ НЕ СЕ ПЛАСИРАМЕ!
Видете само колку индиспонирано играат Шкотите, какви шанси иамме акции кои ги правиме.... БРАВО .. но не смее така да се промашува :toe:
:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:
Одиме на победааааа !
МАКЕДОНИЈА

Ej зашо на џастин тв ми вика треба нешо пари да се дава а зулуто кочи, дај луѓе помагај те...

Стојков некако многу слабо ми игра .. ич не го забележвам. Пандев изигра добро полувреме, да не падниме кондиционо и океј ќе е. Мислам дека можиме да ги добиеме.

Какви педери се овие шкотите не ми се верува...

На полувреме со 0-0 заминавме, задоволен од играта сум, иако не и од реализацијата. Можевме барем два гола да им збрцаме. Првиот пат ги тепавме заради то шо игравме на сонце, ги испековме, а сеа ако ги тепаме, ќе бидит исклучиво само заради то шо имаме игра. Во второ полувреме само да не ни паднет газојте после 60 минута, ко шо и обично биват, па имаме шанса да ги тепаме.

П.С. На ова копилево Браун да му ја натегнам мајката. ОВА Е ФЕР ПЛЕЈ?!

Само да издржиме исто вака во второ, сигурно ќе победиме.

Па можеме овие да ги победиме!Не се воопшто нешто повеќе од нас.
И крајно разочаран сум од Браун, арогантно копиле!

Auuuuuuuu ma se nakurciv ej. More ja da bev tamu , vaka da me sutnese ovoj imase dzvezdi da broi pa neka me kaznat do kraj na zivot. Ete vi gi premierligaskite profesionalci, glejte na koj :drk::drk:
More da im ebam mamicata u picka na site, da im ebam.
Ajde be da gi pobedime be:)

Одлично играме,можевме да водиме..Маме им ебем провокаторско,на Браун се да му ебам женско што има дома..Овој судијава е наклонет кон нив,тоа е очигледно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom