Шкотска - Македонија 2-0

• Креатор на темата Креатор на темата Ddime
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ме збуни сега овој Ников. Деспотовски доби црвен а камерите не прикажале или доби само жолт и забрана за игра за со Норвешка?
I jas toa se prasuvam. On dobi zut, gore pisuvase crven:toe:

Ме збуни сега овој Ников. Деспотовски доби црвен а камерите не прикажале или доби само жолт и забрана за игра за со Норвешка?
Деспотовски доби жолт,а МекФаден доби исто жолт и забрана за игра со Холандија,поради жолти картони..

Ако неможете да гледате на Сител,имате zulu.mk =).Не би требало таму да ви кочи.:smir:

Не доби црвен ( барем се надевам ) ама нема да игра нареден натпревар со Норвешка

Супер игра момци,само да продолжат,а на овој Браун дај боже рацете да му ги скршат

Ебати премиерлигашката професионалност...

Абе овие Шкотиве можат комотно да се пријават на некој натпревар за лица со посебни потреби. Не знаат кај им е гзот, кај им е главата. Па уште и провоцираат, крвта да им ја ебам малоумна. Само не ми е јасно зошто нашиве се спуштаат на тоа ниво па одговараат на провокациите. Ајде во второ ќе влезе барем една топка во нивната мрежа и нормално нашата ќе остане чиста.

Само смирено сега второ да не клапнеме како на претходните дуели со Шпанија мора да се продолжи во ист ритам.

Абе гледат оти немат игра и пробуваат со провокација да добијат нешто.
Жолт за Деспотовски. Следната на негово место или Гроздановски или Тасевски.
Ај со среќа сега,чекаме гол за МАКЕДОНИЈА !!
п.с. пандев да не добие жолт оти ќе го кркаме

Лелеле, напнато до врв. Мора малку да се смириме, да не пагаме на провокациите на Браун, не ми се верува колку се не фер Шкотиве. Подобри сме, имавме повеќе шанси но мора да победиме. Џабе добра игра ако не дадеме гол. Ајде да им влезе неколку пати на Шкотиве во второ.

Moра да се смират и да не подлегнуваат на провокации. Се виде дека тоа им е единствената шанса на Шкотите, полеви се од Фарски Острови. Ги изедовме прво полувреме, ќе се убијам од мака ако не ги добиеме педериве.

Очекувам 2 полувреме гол .Мора да победиме. Шкотска се мизерни.

Браун копиљ невиден. Копук

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom