Шкотска - Македонија 2-0

• Креатор на темата Креатор на темата Ddime
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
^Природно се глупи... Абе утре тепаме 100 посто сум сигурен. незз имам некаква интиуција која ми кажува дека утре тепаме 100 посто. А и на нас повеке ке ни одговара они да играат 4-3-3 тогаш ке ги ебеме како шо сакаме ако изиграме на потребно ниво

I jas brat imam intuicija nekoja uste od pocetokot na nedelata deka ke tepame..Nego da ne znae nekoj dali vo nekoja kladilnica ima pogolem koeficient od 4.40 za pobeda na Makedonija,a da e od lokalnive..Inace na 365 bet koef e 5.25,ama nemam tamu akaunt...

Незз тоа кај мене е 4.00 коеф за победа на Македонија, по кладилниците

Утре очекувам пред се голема борба на нашите фудбалери,да се борат до крај,и пред се да се има убава игра,тимска игра која може да донесе и резултат.Многу е важен утрешниот меч,утре е НАЈВАЖНИОТ НАТПРЕВАР ЗА МАКЕДОНСКАТА РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА:vozbud::vozbud::vozbud:светско првенство е у питање...

шкотска 1-2 МАКЕДОНИЈА (1-1) полувреме со гол на пандев и еден на ивановски и да не заборавам црвен картон на наумовски во 60 мин
ВАЖНО ЌЕ ТЕПАМЕ НАПРЕД МАКЕДОНИЈА
:tv:

Штета нема да можам да ја гледам!!!:zid: :nerv: :zid:

Од извори блиски до Јонуз, разбрав дека нашата тактика ќе биде, да постигнеме гол повеќе од противникот!!!:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Заебанција на страна, нашиве ако го издржат мечот кондициски, Шкотиве ни се вџепче!!!

Прво полувреме да ја играме нашата претпознатлива игра и да поведеме :vozbud: а за второ...нека напраат сефте и второ да го изиграат убаво а не да заврши не дај Боже 2 во 1
НАПРЕД МАКЕДОНИЈА!!!!!!!:oeoeoe::oeoeoe:

drva nevideni se ovie skotive, samo na nafrleni topki vo sesnaesetnik moze nesto da napravat, cekaat nekoja guzva samo....

ke gi zdrobime !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Интервјуто на Величе за BBС е прајслес! :pos:
Мислам дека имаме повеќе од реални шанси да тепаме, самодовербата ни е поголема од било кога, додека на нив им е многу ниска. треба стрпливо да се изигра и да се чека шанса на контра, без глупи грешки во одбраната и грешки во подавање!

:oeoeoe:

Осеќам тегава утакмица ќе биде.Тешко повеќе од два гола да паднат.Како шо вика Величе да не примиме гол од некоја грешка,ја мислам имаме шанси да победиме.Мој тип 0-1,пошо не ми е за верување да дадеме два гола на гости. :)

Сега читав и дека одбраната им е болница, тројца повредени, повикан еден 39-годишен фудбалер и еден кој има вкупно 30 минути настап за репрезентација. Шкотите се плашат дека Пандев ќе им прави што сака (мислам на коментари на навивачите).

Селекторот се уште ја убедува јавноста дека тие се сепак фаворити со нас, што наиде на една добра критика на која се газев од смеење. Малце е подолга ама ќе ја напишам:

Се сеќавате на онаа сцена од Монти Пајтон и светиот грал, кога Артур се бори со црниот витез во шумата? „Никој не смее да помине“ - вели Витезот, по што Артур му ја отсекува едната рака. „Ова е само гребнатинка“ - вели Витезот. Па Артур му ја отсекува и другата рака. „Свежа рана“ - вели Витезот, па Артур му ја отсекува ногата. „Црниот витез секогаш победува!“ - по што паѓа и другата нога.

„Добро де...нека е нерешено“ - вели Витезот.

Цело време во квалификацииве, Барли звучи како кутриот Витез. Кога Шкотска загуби од Македонија, Барли го опиша неговиот тим како „одличен“, и дека брзо ќе го надминат поразот. Кога загуби уште два бода дома, со Норвешка, рече дека е само гребнатинка. Потоа загуби 3-0 од Холандија и рече дека е лош ден, а кога Норвешка не линчуваше со 4-0 во Осло, тоа беше „свежа рана“...

Закон се Шкотиве. Во главно, тежок песимизам, или притаен оптимизам со огромна доза на страв. Им недостига пола одбрана, најдобриот напаѓач, треба да освојат 6 бода а имаат меч и со Холандија... Јасно е зошто се уплашени. Имаат разнишана самодоверба, не веруваат повеќе во своите можности. Мора да го искористиме ова.

Ќе биде тешко да се победи Шкотска на домашен терен, но сепак останувам оптимист. Напред Наши :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom