Shameless (US)

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување
Моите слики се од жените на кои Лип им го има закачено. Ти ставаш слика од Фиона, па што знам, може му текнало и неа да ја опне. Галагер и се е можно. Бот! :pos:
Ааааааааааааа :D

До сега излагале во Јануари епизодите така да добро е што уопште годинава ќе излезат.

Па седма излезе порано, инаку требаше јануари годинава нели. Си снимаат навреме луѓето, пред месец дали почнаа со снимање на 8 сезона, а веќе објавија дата за почеток.

tumblr_nhruwzM8Xx1qk8tlao5_250.gif

Детево ми е комедии... Chuckie - Chuckles :pos:

Три месеци ... :(
Молам? Лета времево, особено кога не мислиш на серијата.
Пред некој ден ми ја спомна другар, и се напнав.
Му викам леле бе кај ме потсети, што убаво заборавив дека секогаш си патам по Шејмлес откако ќе заврши, серија што најмногу ми недостасува... а тоа да ти биле само уште 4 дена.

YqEmvYx.png

Душава ми е исполнета на нереален начин <3

2SqSl5p.jpg

Јас ги прегледав уште еднаш сите трејлери што ги објавија, се возбудив за новава сезона, се присетив претходната што беше, не ми се верува дека помина толку време ... мислам дека сум спремна за нова игра со моите емоции и Галагер фамилијава. :love:
Во понеделник луѓе, да не заборавите само. :D

Последно уредено:
Колку добра компилација, човече, жено, девојко!
Прејака глума.
Fiona No. 1
Некој да го гледа ова, а нема поим за Shameless, ќе си рече дека е некоја сериозна, емотивна, за плачење драма.

Некој да го гледа ова, а нема поим за Shameless, ќе си рече дека е некоја сериозна, емотивна, за плачење драма.
Да, така е направено.
А покрај другите работи, Шејмлес е и тоа, во суштина. Мене ми е тој дел поважен од комедијата.

Да, така е направено.
А покрај другите работи, Шејмлес е и тоа, во суштина. Мене ми е тој дел поважен од комедијата.
Плус, мислам дека глумата на останативе глумци (сите освен Вилијам Мејси и Џоан Кјузак) е многу потценета.

Мислам дека Еми заслужува едно Еми. :D А не е ни номинирана досега. Вилијам што кога е номиниран, нема освоено.
Клипов е спојка од едни од најтешките моменти, иако комедијата е скоро исто застапена во серијава.
Врската Фиона со мајка и отсекогаш ми била најтешка за гледање, делот кога и вика дека и нејзе и била мајка ми е срцепателен. :(

Ја заборавивте бе, никој зар не ја изгледа денес? :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom