АааааааааааааМоите слики се од жените на кои Лип им го има закачено. Ти ставаш слика од Фиона, па што знам, може му текнало и неа да ја опне. Галагер и се е можно. Бот!![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
АааааааааааааМоите слики се од жените на кои Лип им го има закачено. Ти ставаш слика од Фиона, па што знам, може му текнало и неа да ја опне. Галагер и се е можно. Бот!![]()

До сега излагале во Јануари епизодите така да добро е што уопште годинава ќе излезат.Новата сезона од 5ти ноември.
Три месеци ...![]()
До сега излагале во Јануари епизодите така да добро е што уопште годинава ќе излезат.

Среќно полнолетство, Деби.Среќен роденден, Деби.![]()
Молам? Лета времево, особено кога не мислиш на серијата.Три месеци ...![]()

Колку добра компилација,
Некој да го гледа ова, а нема поим за Shameless, ќе си рече дека е некоја сериозна, емотивна, за плачење драма.Колку добра компилација,човече, жено,девојко!
Прејака глума.
Fiona No. 1
Да, така е направено.Некој да го гледа ова, а нема поим за Shameless, ќе си рече дека е некоја сериозна, емотивна, за плачење драма.
Плус, мислам дека глумата на останативе глумци (сите освен Вилијам Мејси и Џоан Кјузак) е многу потценета.Да, така е направено.
А покрај другите работи, Шејмлес е и тоа, во суштина. Мене ми е тој дел поважен од комедијата.
А не е ни номинирана досега. Вилијам што кога е номиниран, нема освоено. 
Изгледана уште од сабајле, па пред спиење пак планирам да си ја пуштамЈа заборавивте бе, никој зар не ја изгледа денес?![]()