Shameless (US)

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.741
Поени од реакции
27.733
Shameless US S07E01 Webrip x264 viprivate
Ваљда ќе излезе и некое 720п-че...
Овие секогаш вака прават, излага епизода таму на тоа нивното недела пред премиера.

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Shameless US S07E01 Webrip x264 viprivate
Ваљда ќе излезе и некое 720п-че...
Овие секогаш вака прават, излага епизода таму на тоа нивното недела пред премиера.
ја има на рарбг

Последно уредено:

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.741
Поени од реакции
27.733
3 епизоди поминаа и сите 3 беа одлични. Цело време ја фалам серијава но морам да се повторам... совршен спој на комедија, драма, каст, музика...
Единствена замерка е што понекогаш одат целосно во крајности така што не делува реално но веќе си навикнат и тоа е нормално.
Убаво ги подбра на крајов на третава Фионче. Така е, нема лабаво.
Секој треба да има некој како Лип покрај себе, без влакна на јазикот, да ти плесне у фаца и да се оправиш :)
@MAJA 345 ти ми беше колешка у глеање?

Последно уредено:
Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.150
Поени од реакции
16.087
3 епизоди поминаа и сите 3 беа одлични. Цело време ја фалам серијава но морам да се повторам... совршен спој на комедија, драма, каст, музика...
Единствена замерка е што понекогаш одат целосно во крајности така што не делува реално но веќе си навикнат и тоа е нормално.
Убаво ги подбра на крајов на третава Фионче. Така е, нема лабаво.
Секој треба да има некој како Лип покрај себе, без влакна на јазикот, да ти плесне у фаца и да се оправиш :)
@MAJA 345 ти ми беше колешка у глеање?

Тагот не ми се појави, иначе сум колешка во гледање за серијава, многу нормално. :D
Мене оваа ми е најдобра серија што се емитува моментално, штета што не е толку форсирана.
Сите три епизоди беа добри. Карл од најнесимпатичен ми стана најсимпатичен во фамилијава и ми падна ептен жал за него што го заеба ова црнчево. Али што фино и врати со татко и. :LOL:

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Уште ме нема разочарано Shameless, што е тешко да се каже за повеќето серии на денешницава (читај Modern Family,The Big Bang Theory,Supernatural?) .

За серија во седма сезона си тера супер. Светлана FTW!

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Тешко ми е у задње време да се радувам на серијава зашто знам дека на ниеден од ликовите нема да им тргне.
Онака чекор напред - два назад е - класика. Чим видам дека на некој лик му трга нешто - одма се усерува некако diabolus ex machina.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.741
Поени од реакции
27.733
GHOST COCK, GHOST COCK, GHOST COCK.

Како што Кевин знае да ме убие од смеа, никој друг.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.741
Поени од реакции
27.733
Pepper spray is an excellent reminder for never fighting with a cocksucking redhead.

Тоа е тој татко xD

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.150
Поени од реакции
16.087
Ќе заплачев за Лип и Деби епизодава. И двајцата направија големи грешки, поготово Деби ми е одвратна ко личност, али овие двете кокошки ја шутнаа моментот кога дознаа дека нивното детенце направило дете. Што па сега и го земаат? Многу се изнервирав. Па и личело на нив, која глупост. :D
Мило ми е за Фиона што потсреди колку толку и Кевин што малце може се освести со каква личност си имаат работа он и Ви.

Kajgana Shop

На врв Bottom