СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА - предлог име на Љубчо Георгиевски

• Креатор на темата Креатор на темата Hristo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
9 октомври 2007
Мислења
1.126
Поени од реакции
24
Љубчо Георгиевски, поранешниот лидер на ВМРО-ДПМНЕ и поранешен Премиер на РМ, во својот текст во најновиот број на неделникот ФОКУС елаборира зошто РМ треба да го прифати името Северна Македонија, име со кое може и Грција да се сложи.

Ај некој нека го ставе текстот, да не се јаде бурек на непрочитано.
П.С. ја го имам прочитано...

...nek se jebe sose predlogot i on...Makedonija e samo edna i Solun e nash plus...

Љупчо Георгиевски јаде бурек!!!

Не сум читал ама стварно на овој човек не треба да му се замери погледнете го во очи само монголоиден е со матен погледа добитна комбинација лудак во секоја смисла ништо не ме чуди од него .
Само не знам тие весници што му придаваат внимание дали се поулави од него абе треба да се исклучи од секојдневието и да го изеде заборав

Абе нели требаше да заборавиме дека е жив овој?

ха уште еден бисер бај Љубчо (северна Македонија) колку ли само време поминал во мислење.

A be jas od pred dve godini kazuvam deka ovaa voska treba da se ubie...
ama nema maz od drzavava da pusti ekipa da go napravi.

I zatoa...se dodeka e ziv on ke sere ko foka sekade kaj sto ke stigne...:toe:
(Izbrkanata kalugjerka sekogas lozo zboruva za svojot manastir.)
Da ne potenciram deka doticnava kalugjerka uste vo vremeto na nejzinata `sluzba za Gospod Bog`...
bese fatena deka e samo edna obicna ofucana i nedolicna prostitutka!

Со ова потврдува дека е предавник на својата држава треба да му се забрани влез во Македонија

Не сум читал ама стварно на овој човек не треба да му се замери погледнете го во очи само монголоиден е со матен погледа добитна комбинација лудак во секоја смисла ништо не ме чуди од него .
Само не знам тие весници што му придаваат внимание дали се поулави од него абе треба да се исклучи од секојдневието и да го изеде заборав
epo toj ludak bil premier na zemjava i narodot go glasal .pa zato ima pravo do nekade da dava i svoi mislenja .a toa sega sto nam ne ni se dopagaat negovite izjavi toa e drugo .ne treba da mu se lutime nemu tuku problemot e nekade drugo kade so samite treba da si go barate kaj ste zgresile ili sto se desava .pa ke go dobiete odgovorot .se nadevam

kmetot gLjupco moze samo da sere sea, a plus pak koj go e galje. A pak i koj go ferma?

Баш ми се допаѓа имево...
Иницира на тоа дека вистинската Македонија не е целосна туку овај дел е само северен дел од целосната Македонија(Вардарска, Егејска, Пиринска) ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom