Чист автоголАј нека го укинат ВАР и нека не се бламираат више со глупиве правила.
Eve go im pokloni korner na Inter posle koj sleduva gol,sega cekame kako ke im kompenzira na Fiorentina otkako na poluvreme ke ja pregledaat snimkataSum pisal poveke pati,ke pisam uste ednas sudiite se ocajni sezonava,nema edno kolo da pomine bez nekoja sudiska lakrdija da ti se odmili i fudbal i sve
Све тоа убаво. Ама многу се ќорави.Чист автогол![]()
pa nema var za ova, so ima da go ukinat, ne glea var dali ima korna ili ne, ili aut, po koj padnal gol, a liniskiot gore kasnese pola saat za da se pozicionira.Ај нека го укинат ВАР и нека не се бламираат више со глупиве правила.
I sto saka da kaze pisatelot so ova, deka ima timot nekakva pomos od sudii godinava?Кои плачипички станале овие Интер, како Барселона од времето да ги гледам, цело време околу судијата а ја се кладам да земе некој да рачуна кој тим бил со најдобра свирка оваа сезона у лига сигурно се они.
Да, ама не е ова директна грешка за гол. Интер сеа скоро прими ако не се лажам таков гол, не можам да се сетам против кого, Виола можда беше на претходниот меч, ама далеку е тоа од директно оштетување и помагање.Eve go im pokloni korner na Inter posle koj sleduva gol,sega cekame kako ke im kompenzira na Fiorentina otkako na poluvreme ke ja pregledaat snimkata![]()
pa neli neame pari i sme bankrotirale i u minus sme i sto uste ne, kako toa sega vaka.Така мислите вие се стига до 3 бода без плаќање.
Си го знае интер патот до успехот.
црни пари сеpa neli neame pari i sme bankrotirale i u minus sme i sto uste ne, kako toa sega vaka.
Ова со младинскиов сектор ми е прејако. Точно 0 играчи у Интер има пробано да интегрира у прва постава од младинциве. Ама затоа го шеташе Мозес со него, и Ешли Јанг. Класична дунда, увек наоѓа оправдание за себе и другите му се криви.Почелоооо јееее
BREAKING NEWS: Aurelio De Laurentiis' friends in total revolt against the Napoli football coach, Antonio Conte, for this phrase
“WE NEED A SPORTS CENTRE”
“THE YOUTH SECTOR THAT, TODAY, DOESN’T EXIST”