Serie A 2024/25

Кој?

• Вкупно гласачи
    34

Cthulhu^

your neighbourhood pagan
Член од
17 јули 2006
Мислења
1.546
Поени од реакции
2.255
Ај нека го укинат ВАР и нека не се бламираат више со глупиве правила.

Alen_001

Недозволен тајтл, внимавај.
Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.626
Поени од реакции
1.184
Sum pisal poveke pati,ke pisam uste ednas sudiite se ocajni sezonava,nema edno kolo da pomine bez nekoja sudiska lakrdija da ti se odmili i fudbal i sve
Eve go im pokloni korner na Inter posle koj sleduva gol,sega cekame kako ke im kompenzira na Fiorentina otkako na poluvreme ke ja pregledaat snimkata (n)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.242
Поени од реакции
46.590
Ај нека го укинат ВАР и нека не се бламираат више со глупиве правила.
pa nema var za ova, so ima da go ukinat, ne glea var dali ima korna ili ne, ili aut, po koj padnal gol, a liniskiot gore kasnese pola saat za da se pozicionira.
Cist golaut e ama var za ova nema pravo da intervenira, osven ako inter ne dadea gol po pasot na Bastoni, pa togas ke ponistea, vaka koga se dosudi korna zz.

Cthulhu^

your neighbourhood pagan
Член од
17 јули 2006
Мислења
1.546
Поени од реакции
2.255
Момци, знам дека се рачуна ко нова акција/посед ватевр. Мутаво е правилото. Али па никој не им е крив коа не знаат да бранат прекини против Интер. Мислев дека добро се бранат ама грешка сум бил.

Down

Aloysius Devadander Abercrombie
Член од
4 мај 2012
Мислења
4.062
Поени од реакции
7.020
Кои плачипички станале овие Интер, како Барселона од времето да ги гледам, цело време околу судијата а ја се кладам да земе некој да рачуна кој тим бил со најдобра свирка оваа сезона у лига сигурно се они.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.242
Поени од реакции
46.590
Кои плачипички станале овие Интер, како Барселона од времето да ги гледам, цело време околу судијата а ја се кладам да земе некој да рачуна кој тим бил со најдобра свирка оваа сезона у лига сигурно се они.
I sto saka da kaze pisatelot so ova, deka ima timot nekakva pomos od sudii godinava?
Pa toa da bese slucaj, sigurno ke ti teknese odma na 2-3 situacii nemase sto da zemes da racunas, obicno toa e ocigledno, neli.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.871
Поени од реакции
116.149
Eve go im pokloni korner na Inter posle koj sleduva gol,sega cekame kako ke im kompenzira na Fiorentina otkako na poluvreme ke ja pregledaat snimkata (n)
Да, ама не е ова директна грешка за гол. Интер сеа скоро прими ако не се лажам таков гол, не можам да се сетам против кого, Виола можда беше на претходниот меч, ама далеку е тоа од директно оштетување и помагање.

Судијава иначе криминален денес, досуди 300 погрешни работи, од Залевски сеа немаше фаул на крајот, тој земал суди фаул у опасна зона кај што може да се пуца директ кон гол, пред тоа Барела чисто на топка стартуваше ама пошо Кин падна одма под дифолт свири фаул. Да ти се насерам у идиотските судии што судат по автоматизам, ако падне играчот одма фаул, нема врска дали имало контакт или не.

Во секој случај Вихиихихиххиола

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.791
Поени од реакции
3.861
Така мислите вие се стига до 3 бода без плаќање.
Си го знае интер патот до успехот.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.242
Поени од реакции
46.590
Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.204
Поени од реакции
10.234
Почелоооо јееее
BREAKING NEWS: Aurelio De Laurentiis' friends in total revolt against the Napoli football coach, Antonio Conte, for this phrase
“WE NEED A SPORTS CENTRE”
“THE YOUTH SECTOR THAT, TODAY, DOESN’T EXIST”
Ова со младинскиов сектор ми е прејако. Точно 0 играчи у Интер има пробано да интегрира у прва постава од младинциве. Ама затоа го шеташе Мозес со него, и Ешли Јанг. Класична дунда, увек наоѓа оправдание за себе и другите му се криви.

Kajgana Shop

На врв Bottom