Serie A 2024/25

Кој?

• Вкупно гласачи
    37

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.531
Поени од реакции
7.016
Зш викаш дека никој не се замара, види ја Сузи Кампанале(навивачка на Јуве е иначе оваа) -

За неа овој момент со интер и фиорентина е смртта на фудбалот на пример.

А ова на пример(голот на Мунтари шо не го виде линискиот судија) за Сузи не е смртта на фудбалот. Тогаш типката па вака викаше -

"I expect some fans, pundits and Presidents wouldn’t be happy unless we had robot referees – and even then they’d complain the computer programmer was a Juventino." - Susy Campanale

Член од
12 март 2024
Мислења
321
Поени од реакции
601
Зш викаш дека никој не се замара, види ја Сузи Кампанале(навивачка на Јуве е иначе оваа) -

А ова на пример(голот на Мунтари шо не го виде линискиот судија) за Сузи не е смртта на фудбалот. Тогаш типката па вака викаше -

"I expect some fans, pundits and Presidents wouldn’t be happy unless we had robot referees – and even then they’d complain the computer programmer was a Juventino." - Susy Campanale

За Милан е таа дебелата мислам. Многу се вознемирува кога Интер ќе победи, во секој случај.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.497
Поени од реакции
14.943
Abe ti klasika uvek istoto go pravis, u sekoja diskusija, go gledas ona samo sto ti odgovara, a koga nekoj ke ti proiznese drugi fakti ti se pravis so sila gluv i slep, ko na primer, firmite sto se spomnati ko fiktivni u videoto od 3 minuti, defakto, ne bile fiktivni nego postojat i imale ogromni prihodi vo istite tie godini na sponzorstvo na inter, ili ... faktot deka inter nikogas ne dobil 140m od sponzori vo 2019 kako sto vo videoto se tvrdi. Da, da bese sve ova vistina, mozebi ke imase nekakvi slicnosti so Siti, iako da te prasa covek da povleces paraleli, prilicno sum ubeden ke nemas poim toa da go napravis, za da istite gi najdes kako takvi deka postojat.

Fejk njuz e ova, klasicen, zatoa nieden jak medium vo Italija ne pisuva za istoto a videovo cirkulira na internetot od 3ti Fevruari, duri ni klubot ne se zamara da go dematira. Veruj si ti na italijanskite maktel ako ti e ubavo na dusickata.
Како што најавив почна да ме анализираш. :D

Син, ти се трудиш мене да ме убедиш, не јас тебе. Немам јас проблем со тебе, ниту со тоа да не се сложуваме.

Што толку го тупиш, јас напишав што мислам, ти напиша што мислиш. Ти мислиш дека јас сум селективен, истото го мислам и јас за тебе, што е и природно, навивачки, кога се во прашање клубови за кои навиваме.

И овие што читаат навивачки ќе се определат, според клубовите за кои навиваат.

Нема сега пресуда да донесеме, па толку да се потресуваш, ниту ќе одлучиме кој има монопол на вистина.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.247
Поени од реакции
46.607
Јас сум на страната на Syn, пошто е тој како шилото на лагата од Груевски, боди боди и некако гледам многу лаги во твојот пост.
my job here is done

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.497
Поени од реакции
14.943
Јас сум на страната на Syn, пошто е тој како шилото на лагата од Груевски, боди боди и некако гледам многу лаги во твојот пост.
Доколку има лаги јас не сум ги измислил, што би рекол Балашевиќ: "Ако су лагали мене и ја лажем вас" :icon_lol:

Ibrakadabra

Wimoweh, wimoweh...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.674
Поени од реакции
792
So zborite be hahaha, uste pa da se zataskalo nesto :pos:, gleate izmislen muabet na tviter od random navivaci na juve, toj i sto mu e izvor na muabetov si go trgnal tvitot ovoj frapantni 50 lajka ima, neregularni bile titulite na Inter zasto Suning sega bankrotirale...

Прегледај го приврзокот 443090
Шампиониве на Арабија, како ја свртеа утакмицата, памтиш?

Чист фаул од Мората над Аслани на средина на терен, не свири судијата, па следи фаул у опасна зона и паѓа гол од слободен од лиглено Тео.

Гони ги у 3 лепе. Камо сите вака да ги добива Интер, и не да паѓа од корна гол, некако другше за повеќе да боли :)

Нека плачат и се жалат дека сме местеле шогие*ам

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.784
Поени од реакции
17.705

За Милан навива Сузи иако смена 3 тимови во 7 години :vozbud: :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom