Serie A 2024/25

Кој?

• Вкупно гласачи
    43
Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.510
Поени од реакции
14.959
Бреј, за малце дно ке пробиев. :pos: Таман да прашам што е со измениве во 17-та минута, ми текна дека е всушност продолжеток на утакмица. A фино си пишува.

Не сум знаел дека кога вака ќе продолжи натпреварот имаат право на повеќе замени. По седум направија.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.253
Поени од реакции
46.646
Kako toa na Gati ne bese penal samo ne mi e jasno :pos:
Ova cist bese za juve ama toa prethodno so raka koga mu ja sobra ne znam spored koe pravilo od VAR sobata mu potvrdija na sudijata deka ne e. Ke kvicat garant komo posle ova kako stoki.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.246
Поени од реакции
13.171

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.533
Поени од реакции
7.039
Kako toa na Gati ne bese penal samo ne mi e jasno :pos:
Ova cist bese za juve ama toa prethodno so raka koga mu ja sobra ne znam spored koe pravilo od VAR sobata mu potvrdija na sudijata deka ne e. Ke kvicat garant komo posle ova kako stoki.
Не дочека Фабрегас да го допишеш постов одма крена галама на пресот. А и ја мислам дека не е пенал, требаше да гледа вар чисто ради реда, ама се мкнат двајцата и случајно му паѓа топката него на рака, никаква намерна игра или било шо престрого би било пенал да се даде тука.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.236
Поени од реакции
18.412
Не дочека Фабрегас да го допишеш постов одма крена галама на пресот. А и ја мислам дека не е пенал, требаше да гледа вар чисто ради реда, ама се мкнат двајцата и случајно му паѓа топката него на рака, никаква намерна игра или било шо престрого би било пенал да се даде тука.
Јас од она што го видов мислам спротивно.

Да случајно беше, ама не му падна топката на раката, него тој со раката ја удри топката. Млако, ама доволно да ја помести и да му попречи на напаѓачот.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.533
Поени од реакции
7.039
Калчово тука највеќе губи, оставаат на ја шо мислам, или ти, или било кој, а имаат технологија. Иди претрчај види, минута работа е продолжи ја утакмицата. Сериозно фаули и пенали не се санкционираат, а ситни се свират. Коа ќе видам офсајд со пета свирнат, а сериозен фаул не се ни гледа ми се одминува играта....

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.236
Поени од реакции
18.412
Ретеги 4 гола од игра до 60та минута :cuc:

Иако во оваа Аталанта на Гасперини имам чувство дека Алесандро Матри би дал 15 гола у сезоната.

Каков таков, ама 7-8 години се право освежување во Серија А, играат атомски фудбал, без разлика на тоа што не освоија.

Член од
12 март 2024
Мислења
328
Поени од реакции
622
Ретеги 4 гола од игра до 60та минута :cuc:

Иако во оваа Аталанта на Гасперини имам чувство дека Алесандро Матри би дал 15 гола у сезоната.

Каков таков, ама 7-8 години се право освежување во Серија А, играат атомски фудбал, без разлика на тоа што не освоија.
Барем освоија Лига Европа, во период историски најумрен за италијански тимови во тој поглед.

Alen_001

Недозволен тајтл, внимавај.
Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.626
Поени од реакции
1.184
Sum pisal poveke pati,ke pisam uste ednas sudiite se ocajni sezonava,nema edno kolo da pomine bez nekoja sudiska lakrdija da ti se odmili i fudbal i sve

Член од
1 јануари 2025
Мислења
23
Поени од реакции
58
Жоао каква ништарија од играч, за малце ќе се сопнеше со топка во 1 на 1 со голман..

Kajgana Shop

На врв Bottom