Serie A 2023/24

• Креатор на темата Креатор на темата SK-92
  • Време на започнување Време на започнување

И Скудетото оди кај...

• Вкупно гласачи
    133
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Да де дека шиткале утакмици за тоа Фаџоли бил у борч миљони.....остај ги ти Интерашите и нивното тргање, уште не го преболеа тоа наше скудето :icon_lol:
Мене овој Фаџиоли страшно ме потсеќа на…

Не ми е мене многу верно дека борџат пари, белким не се глупи да си штеловат картони и да губат пари.

Ова можи да му е само стратегија.

Не ми е мене многу верно дека борџат пари, белким не се глупи да си штеловат картони и да губат пари.

Ова можи да му е само стратегија.

Кога почнаа да плачат дека должат пари, прво шо ми падна на ум беше тоа.

Колку треба да си глуп да имаш директен импакт врз исходот, и пак да промашиш? :pos: :pos: Ако немат свртено барем по 20-30 милиони нека се обесат одма денес.

Screenshot_20231020_132519_WhatsApp.jpg Цела таа млада генерација испаднаа екстремно глупи.

Кога почнаа да плачат дека должат пари, прво шо ми падна на ум беше тоа.

Колку треба да си глуп да имаш директен импакт врз исходот, и пак да промашиш? :pos: :pos: Ако немат свртено барем по 20-30 милиони нека се обесат одма денес.
Тоа е ко ја да се кладам дека ќе закаснам на работа и да стигнам на време.

Па да му ебам матер нема полесно нешто од тоа да направиш жолт или црвен.
Доволно е со судијата да се караш само

Прегледај го приврзокот 394946 Цела таа млада генерација испаднаа екстремно глупи.
1697811803408.png

The 26-year-old added: “I’ve remained quiet for too long despite all I’ve read about me. I’ve never liked gambling, let alone betting (especially on my job). The only thing I care about is to defend my daughters and my family from this sh**. This is why I will take legal action from today.”

Последно уредено:
Искрено би ме изненадило Барела да е коцкар, фамилијарен човек е, оженет, две деца, нема никакви проблеми со него од кога дојде во Интер. На терен мафта со рачињата како Камбијасо инаку е доста кул карактер.

Бастони од друга страна ми е сомнителен, да го запре сообраќајна полиција ќе му пишат 50 евра казна затоа што има така сомнителна фаца, ќе го најдат крив за нешто. :D

зато се вратил во Серија А лингурот.

Распад система..
@Трибиани кога ќе ја прочита веста:

hell-yeah-yeah.gif

@Трибиани кога ќе ја прочита веста:

hell-yeah-yeah.gif
Уште под импресии од Турција е од одморот, како дијазепам му дојде. Ќе почекаме мес3ц дена :pos:
Автоматски споено мислење:

Оти другите се кладат да изгубат пахахахаххаха, глупо оправдување човече хахахха :pos: :pos: :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom