Б
бристол
Гостин
Vo koj sport se mesti najmalce bace?Па 9 саат е, не е баш рано..![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Vo koj sport se mesti najmalce bace?Па 9 саат е, не е баш рано..![]()
Карлинг, убедливоVo koj sport se mesti najmalce bace?
Види види, Сладоледот убоде смешка, прва на форумот после 100 години. Доктор!Па 9 саат е, не е баш рано..![]()
PikadoVo koj sport se mesti najmalce bace?
па он рече најмалце каде има мештаљки.. ја сметам дека таму има најмалце.. не дека нема и таму местењеИ се посра на смешката неполни 2-3 саати откако ја кажа.
Ја пратиш темата Woke. За позабегани работи бараат ретардирани оправдувања и изговори само за да не ги осуди околината, зошто за едно коцкање да не глумат жртви ?!
Defense strategy е ова, го боли Тасе него што ќе рече околината, гледа да помине со што е можно помала казна. Нека се вадат како знаат и умеат сега, се е тоа легитимно. За мене проблем е ако шиткале натпревари или се кладеле на картони кои ги правеле намерно. Во секој случај да знаеа што прават немаше да бидат во долгови сега.Ја пратиш темата Woke. За позабегани работи бараат ретардирани оправдувања и изговори само за да не ги осуди околината, зошто за едно коцкање да не глумат жртви ?!
Ако официјално зависта од коцкање се смета за болест кај нас на Балканов 70% + се заразени од ова.
Така де. Тоа и ја го зборам дека сами се зацапале у говна и сега глумат будали и измислуваат заболувања за да ги сожалиме и помала казна да попијат.Defense strategy е ова, го боли Тасе него што ќе рече околината, гледа да помине со што е можно помала казна. Нека се вадат како знаат и умеат сега, се е тоа легитимно. За мене проблем е ако шиткале натпревари или се кладеле на картони кои ги правеле намерно. Во секој случај да знаеа што прават немаше да бидат во долгови сега.
Па фала богу дека шиткале натпревари, и се кладеле на нив, сигурно на крикет не се кладеле.Defense strategy е ова, го боли Тасе него што ќе рече околината, гледа да помине со што е можно помала казна. Нека се вадат како знаат и умеат сега, се е тоа легитимно. За мене проблем е ако шиткале натпревари или се кладеле на картони кои ги правеле намерно. Во секој случај да знаеа што прават немаше да бидат во долгови сега.
Да де дека шиткале утакмици за тоа Фаџоли бил у борч миљони.....остај ги ти Интерашите и нивното тргање, уште не го преболеа тоа наше скудетоПа фала богу дека шиткале натпревари, и се кладеле на нив, сигурно на крикет не се кладеле.
Колку треба да си глуп од еден до десет да земаш милиони, да имаш се на располагање и да напрајш ваква глупост![]()