Serie A 2023/24

• Креатор на темата Креатор на темата SK-92
  • Време на започнување Време на започнување

И Скудетото оди кај...

• Вкупно гласачи
    133
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Il Corriere della Sera reports the involvement of Sandro Tonali and Nicolò Fagioli in a betting scandal in Italy is ‘just the tip of the iceberg’ and that ‘new names’ will emerge soon.
===

И се посра на смешката неполни 2-3 саати откако ја кажа.
па он рече најмалце каде има мештаљки.. ја сметам дека таму има најмалце.. не дека нема и таму местење

Најјако е тоа што од кога ќе ги фатат играат на картата дека се зависници од кладење. Да не ги фатеа уште ќе си фураа и никому ништо. Сега неможеле ни да јадат ни да спијат, тешки драми и трилери жал да те фати.

Јако работат адвокатите на „зависноста од коцкање“. Нема да ме зачуди ако деновиве излезе видео од типот: „Здраво, јас сум Сандро и јас сум зависник од коцкање“ :D

Tonali presented himself to the FIGC Prosecutor's Office with medical documentation certifying his gambling addiction

Orwell Io.jpg :D

Ја пратиш темата Woke. За позабегани работи бараат ретардирани оправдувања и изговори само за да не ги осуди околината, зошто за едно коцкање да не глумат жртви ?!
Ако официјално зависта од коцкање се смета за болест кај нас на Балканов 70% + се заразени од ова.

Ја пратиш темата Woke. За позабегани работи бараат ретардирани оправдувања и изговори само за да не ги осуди околината, зошто за едно коцкање да не глумат жртви ?!
Ако официјално зависта од коцкање се смета за болест кај нас на Балканов 70% + се заразени од ова.
Defense strategy е ова, го боли Тасе него што ќе рече околината, гледа да помине со што е можно помала казна. Нека се вадат како знаат и умеат сега, се е тоа легитимно. За мене проблем е ако шиткале натпревари или се кладеле на картони кои ги правеле намерно. Во секој случај да знаеа што прават немаше да бидат во долгови сега.

Defense strategy е ова, го боли Тасе него што ќе рече околината, гледа да помине со што е можно помала казна. Нека се вадат како знаат и умеат сега, се е тоа легитимно. За мене проблем е ако шиткале натпревари или се кладеле на картони кои ги правеле намерно. Во секој случај да знаеа што прават немаше да бидат во долгови сега.
Така де. Тоа и ја го зборам дека сами се зацапале у говна и сега глумат будали и измислуваат заболувања за да ги сожалиме и помала казна да попијат.

Па фала богу дека шиткале натпревари, и се кладеле на нив, сигурно на крикет не се кладеле.
Колку треба да си глуп од еден до десет да земаш милиони, да имаш се на располагање и да напрајш ваква глупост :facepalm:

Па фала богу дека шиткале натпревари, и се кладеле на нив, сигурно на крикет не се кладеле.
Колку треба да си глуп од еден до десет да земаш милиони, да имаш се на располагање и да напрајш ваква глупост :facepalm:
Да де дека шиткале утакмици за тоа Фаџоли бил у борч миљони.....остај ги ти Интерашите и нивното тргање, уште не го преболеа тоа наше скудето :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom