- Член од
- 27 мај 2018
- Мислења
- 1.087
- Поени од реакции
- 1.783
Такви сте вие шинтерашите, ако не се гомна кур си фафате на дебелојади гомна

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Такви сте вие шинтерашите, ако не се гомна кур си фафате на дебелојади гомна
Hall. Hall of fame.Добро, стајте си го у half of fame
Баш ова сакав да му го пратам, ама еве и да отиде во Интер ќе си стојам на тоа дека здрав Смолинг од лани и полани е повеќе од солиден централен бек. Оваа година го изедоа повредите и проблемот е што веќе е во изминати годиниНе јади гомна
![]()
Chris Smalling & Konstantinos Mavropanos on Inter shortlist
Roma's Chris Smalling and West Ham United's Konstantinos Mavropanos are among Inter Milan's targets in defense.sempreinter.com
И ја глуп, чувам деца како сладоледџијата, жив ненаспан, ќе дискутирам со syn за ачербиHall. Hall of fame.
Завршена е лигата веќе, само да се види кој ќе испадне, кој ќе остане и кој ќе фати 4то место за ЛШ, евентуално и 5тоДај нека почне лигава веќе.
Јака изјава нема што
️ Szczęsny:
“U Juventusu mi je Buffon, jedan od najboljih golmana ikada, bio rezerva. U Romi je Alison, trenutno jedan od najboljih, takođe bio moja rezerva.
Došao sam do zaključka da sam ja najbolji golman na svetu, a možda i u istoriji. ”
Таман си е, предпоставував дека се зезаЗаебанција му е изјавата, често се шегува на интервјуа Шчезни...не е Чалханоглу тип на човек со големо его.