Boom Shaka Lakka
Silence!! .. I kill you!
- Член од
- 29 август 2008
- Мислења
- 10.945
- Поени од реакции
- 8.844
Ачерби, општо земено е гомно од играч
Мислев ќе бидеш покреативен, сликата ја очекував, нема везе...на 36 години изграва центар пажња, ич не е битен, не вреден за да се објаснува и пишува неговата случка со Хуан хесус
Да седнеш на мојов здрав.Јас сум секад прав![]()
Tebe mozda ne ti e biten, nas ni e, 2 godini po red, 2 godini vo koj direktno ucestvuvase ili ke ucestvuva vo osvojuvanje na 4 tituli, taka da misli si deka ne e biten, nit pak gledam kako toa on izigrava deka e centar paznja, nesto izmislues bez vrska iskreno, ama so ogled deka e bivsi igrac na Lazio a i Jesus bivsi na Roma, i ne iznenaduva toa.Мислев ќе бидеш покреативен, сликата ја очекував, нема везе...на 36 години изграва центар пажња, ич не е битен, не вреден за да се објаснува и пишува неговата случка со Хуан хесус
У реду је, ја немаат сите таа среќа да им игра Крис Смолинг у одбрана, јбг.Мислев ќе бидеш покреативен, сликата ја очекував, нема везе...на 36 години изграва центар пажња, ич не е битен, не вреден за да се објаснува и пишува неговата случка со Хуан хесус
Добро, стајте си го у half of fameTebe mozda ne ti e biten, nas ni e, 2 godini po red, 2 godini vo koj direktno ucestvuvase ili ke ucestvuva vo osvojuvanje na 4 tituli, taka da misli si deka ne e biten, nit pak gledam kako toa on izigrava deka e centar paznja, nesto izmislues bez vrska iskreno, ama so ogled deka e bivsi igrac na Lazio, i ne iznenaduva toa.![]()
Прегледај го приврзокот 410942
Времиња, а како вчера да беше..
Ne znam za half of fame ama blisku bese da otide full of shame na kraj od kariera neopravdano, vaka ke si ima ubav kraj na istata, si go fati posledniot voz i ke moze da si se pofali ako nisto drugo deka uspeal da gi osvoi site tituli u kalcoto sto vredat, sto za vakov nebiten igrac e vrhunac, a za onie daleku pobitnite i vecni talenti ko Pelegrini ili bravuroznite Spinazola i Kristante, site reprezentativci na Italija po nekoja slucajnost, seuste nerealiziran son.Добро, стајте си го у half of fame
Да го примиш па у фаца ќе си плавДа седнеш на мојов здрав.
АУФ ахахахаха дај бе нека почне лигава, се пореметивме од досада.![]()
Да го примиш па у фаца ќе си плав![]()
Чудо големо се извиниле, и рашковски се извинваше до небо, па не значи дека не мисли дека италијанците се ѓупци.Прегледај го приврзокот 410943
И ова кога му се извинија како вчера да беше...
Освен титулата, во залезот на кариерата конечно ќе добие шанса да биде носител на одбраната на Италија на големо натпреварување. Спалети ќе оди со 352, и тоа веројатно со дармијан ачерби бастони како стартери. Можно е и ваквата извесна одлука на спалети да има удел во одлуката на федерацијата.Ne znam za half of fame ama blisku bese da otide full of shame na kraj od kariera neopravdano, vaka ke si ima ubav kraj na istata, si go fati posledniot voz i ke moze da si se pofali ako nisto drugo deka uspeal da gi osvoi site tituli u kalcoto sto vredat, sto za vakov nebiten igrac e vrhunac, a za onie daleku pobitnite i vecni talenti ko Pelegrini ili bravuroznite Spinazola i Kristante, site reprezentativci na Italija po nekoja slucajnost, seuste nerealiziran son.
Не јади гомнаУ реду је, ја немаат сите таа среќа да им игра Крис Смолинг у одбрана, јбг.