Serie A 2023/24

И Скудетото оди кај...

• Вкупно гласачи
    133
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.254
Поени од реакции
8.170
Не дека го бранам Алегри,од таков мртов фудбал ни хајлајтс не би глеал не па 90 минути.

Али тимот на Јувентус е далеку од квалитетот на Интер. Ја би рекол и дека ние сме боље тим од вас али Пиоли е скапаница.

И пак сте вие пред нас, значи вака така Алегри вади максимум :toe:
Па не му паднаа на лото играчите на Алегри. Сам си бирал засилувања. Ама кој и да ги купат генијалецот ќе се води по девизата дека се подобри две нерешени отколку победа и пораз.

Член од
16 октомври 2021
Мислења
715
Поени од реакции
1.616
Kolku srekja imaat ccc ...nisto, naredna e nasa :D cestito titula :icon_lol:
kako be srekja iame, vie ni eden shut nemavte u ramki na gol.. sommer nitu ednas ne se oprchi taka da legne da fati nesto, koja srekja? puzder ve napraivme sve vi se odbi nakaj vas ili golmanot vi fati cisti shansi ne zaebaaaj koj kur

Член од
17 декември 2019
Мислења
2.789
Поени од реакции
4.777
kako be srekja iame, vie ni eden shut nemavte u ramki na gol.. sommer nitu ednas ne se oprchi taka da legne da fati nesto, koja srekja? puzder ve napraivme sve vi se odbi nakaj vas ili golmanot vi fati cisti shansi ne zaebaaaj koj kur
Cista srekja imavte dosta tamu

Член од
23 август 2010
Мислења
40.004
Поени од реакции
116.768
Чаканоглу е лепакот за овој тим на Интер. Играчиште.
Денеска он и Павар го угасија цел Јуве, изгазија на секоја педа од теренот. Скептици бевме ние фановите на Интер за новата позиција на Хакан сезонава, место Броз нели, ама испадна полн погодок и правилна одлука на Марота и Инзаги. Прејака средина има Интер, газат и Барела и Михтаријан и практично се носителите на игра на тимот.

Јувентус мизерен денес, освен шутот на Гати друго ништо не направија. Дојден беше Алегри по 0-0, се виде уште од сам старт, во 10-та минута задржаваа време кога изведуваа аути и прекини.

Не дека го правдам Алегри ама мислам дека е свесен за квалитетите на своите играчи и затоа преферира ваков стил, зашо во било која поотворена варијанта ќе примаат многу голови и ќе го јадат стапот. Мада, кај Алегри не ми се свиѓа што мислам дека трга по стапките на Мурињо, со стил на игра што бил ефикасен пред 20 години.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom