DeviAngel
Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Не зна зошто се расправате кога Рома ќе го освој Скудетото 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Ова една година помлад тим е малце лажна слика. Не викам дека Интер се престари ама во прв тим Најмлад играч им е Бастони со 23 години. Другите се сите скоро 25+. Додека кај Милан е малце подруго. Просекот на Милан го креваат ептен резервните голмани и Ибра кој скоро никаков играчки удел немаат во тимот.Епа ај ако се покаже Лукаку и ова што си набројал за играчите на Интер тогаш и јас ќе пишам кој е фаворит.
До тогаш ќе чекам конкретен одговор односно оправдување за потенцијален неуспех на Милан.
Интер немал сјајна иднина пошто го позајмил Лукаку и ете не намалил на плати (ова изгледа на памет ти е) но затоа Милан е во прекрасна ситуација коа треба да ги оправда парите потрошени летово со целиот 0 евра приход.
Коа треба да продужува договор со Леао, коа треба да купува десно крило, 2 шпица, ситуацијата со Дијаз и сл.
Сме немале храброст бе хахаххаха
Да му го пишеш тоа што сака да го пишеш ќе ти рече се курчиш.
А он со освоена титула се гзачи. Невидено нешто, демек објективен сум јас дечки не се залетувам со Скудетото, сепак Милан не треба да го одбрани сега, ама за некоја година да коа ќе созрее тимот што у просек е за 1 година помлад од тој на Интер.

Три страни со Џонтра сакам-кажам-не-знам-речам муабет. Еве ти изјасни се, кој има појак тим сезонава, Интер или Милан?Плус и самите цело време форсирате појак тим имате, се чудите како Милан со Пиоли и Салемекерс, Месијас и команија освојува титула и сеа се чудите зашто некои фанови на Милан не го сметаат за прв фаворит. Додека Интер го има истиот тим од лани на кој плус го додаде Лукаку. И сите знаеме што значеше Лукаку за Интер.

Па се врати од повреда пред 3 дена, не можи повеќе од 60 мин.Ди Марија главниот играч у Јувентус.
Изваден на полувреме на сметка на Де Шиљо.![]()
Пишав ја горе доле Милан, Интер и Јуве имаат изедначени тимови. Нема некоја разлика во тимовите. Се зависи како ќе се снајдат со густиот распоред и како ќе поминат со повреди.Три страни со Џонтра сакам-кажам-не-знам-речам муабет. Еве ти изјасни се, кој има појак тим сезонава, Интер или Милан?