Џ
Џонтра Волта
Гостин
Малце ко да се плашиш дека ќе флопне Де Кателаре па вака од време да си пишеш дека е млад и дека е за иднината.Јувентус беше фаворит со Роналдо, а разликата и тогаш беше помала, отколку сега, само обратно.
Кога зборам за иднина, мислам на тоа целосно како се водени клубовите.
За тоа млад или докажан фудбалер, ти сам си пишувал нешто друго, од муабетот за Де Кателаре и колку иронично коментираше, а и за други.
Трансфер сумата покажува доста, но платите веројатно и повеќе. Тука е најчесто таа разлика помеѓу сегашност и иднина, ако веќе се фаќаш за тоа. А и цената, освен на Де Кетеларе, на другите е мала...
И изгубивме фудбалер, ако веќе сакаме да сме прецизни.
Но, да се вратиме на тоа кој е фаворитот. Јас напишав дека е Интер и тоа било со "газот напред", ти пишуваш дека Милан е фаворит, но тоа е не е со "газот напред"?
И не знам Кастиел што ќе напишел, но, да ти напише некој од твојот фан клуб, дека фаворит за титила е Милан, а не Интер, ќе го убедуваше во спротивно.
Ќе ме тераш да барам да видам дали некаде си напишал дека Милан е фаворит за титула и дека има подобар состав од Интер или тоа ти е од денес, само некако да поентираш во муабетот.
Не се сеќавам дека вака зборел некој од нас за Хакими рецимо.
Ништо иронично неам искоментирано за него во сите мои 1 пост после Аталанта ми се чини, коа реков дека полека треба да влага у состав. Што не значи дека тоа би требало да биде повеќе од 2 месеца.
Што сакате зборете, Де Кателаре од нова година натака треба да почне да ги правда 35те милиони евра.
Е сеа, на Кателаре цената е голема, кај другите е мала.
Кај Интер на пример е непостоечка кај ниеден играч.
Ама и покрај тоа мора да освојат Скудето според тебе.
За Кеси некако ко лани да си донесовте замена у името на Адли или се лажам? Плус Побега, плус Бенасер се врати у прва постава.
Се убедував јас со моите лани кога му освоија титула на Јувентус уште у јули месец.
Не напишав дека Милан е фаворит.
Сезонава сеуште не сум пишал за фаворити и очекувања.
Според мене нема изразит фаворит и нема екипа што отскокнува. Интер може на хартија пак има најјак состав ама е у хаотична ситуација. И ова би било боље оправдување од сите твои што ќе ги пишеш.
Да не зборам што лани се потсмевавте на оправдувањата наши и како тоа беше епска катастрофа што Интер не освои.
Сакам да знам зошто Милан не е фаворит според тебе и кои се оправдувањата ако Милан и Јувентус не освојат Скудето сезонава.