DeviAngel
Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Како му даваат пичка уопште не сфаќам. Ни грд не можеш да го наречеш. Грд човек бар некоја црта има на место, овој сурат е ко за инат склопен да нема поента.
Money Talks

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како му даваат пичка уопште не сфаќам. Ни грд не можеш да го наречеш. Грд човек бар некоја црта има на место, овој сурат е ко за инат склопен да нема поента.
Како е ова фер за играчот?
Зашто тимот мене да ме ограничи на 10 милиони по сезона, а да зима едно брдо пари од моите image rights?
Како е тоа фер?
Зашто ова нема никако да ги реши проблемите на помалку богатите клубови, само ќе биде контра играчите.Ме интересира зашто ти си против Салари Кеп, т.е зашто мислиш дека е лоша идеја да се ограничат тимовите на ниво на Европа на одредена сума на пари што ќе смеат да ја даваат за плати и бонуси за играч/агент/потпишување договор?
А што е ФФП? Дупло поголемо срање, и важи само за супер лигата наречена Лига на Шампиони.И јас се слагам со Оби, едно е НБА и 32 тима, приватна лига, им чуе, друго е европски фудбал со катаљарда првенства, екипи, дивизии. Иди напрај им селари кеп на Теплице, Шкендија и Данди Јунајтед
Невозможен е тој модел во фудбалот, јебига, освен рецимо ако се формира супер лига и само во таа лига да важи тоа тогаш да, могуче е, ама за сите да важи теорија нема.
Па не реков ништо позитивно јас за ФФП.А што е ФФП? Дупло поголемо срање, и важи само за супер лигата наречена Лига на Шампиони.
Не, ама рече дека е невозможно да се направи модел за сите лиги, а веќе постои таков кој што гледаме дека не функционира, кај Селари капот такви финти нема да поминуваат од шеиците.Па не реков ништо позитивно јас за ФФП.
Лацио са дупе годинава. Со Милан шут у гол немаја, и дербито на Рим иако победија послаби беа од Рома.
Очекуев повише од Лацио годинава посебно мртвава игра не ја очекуев. Л'сна двојка проследена со убаа квота за газење на Интер!
Нема шанси...кај Интер недостасуваат Мартинез,Кореа,Весино и Видал од играчите шо можат да играат...кој ќе дај гол?..татко ми?...и плус Лацио дома секогаш е незгоден противник каков и да е....па и плус против Интер нозете ќе ги искршат...според мене 2-1 или 3-1 за Лацио.
Па нели јаките кинези со спејс шатл ќе ги домкнеа од јужна америка за да бидат на време вратени за текмата?Нема шанси...кај Интер недостасуваат Мартинез,Кореа,Весино и Видал од играчите шо можат да играат...кој ќе дај гол?..татко ми?...и плус Лацио дома секогаш е незгоден противник каков и да е....па и плус против Интер нозете ќе ги искршат...според мене 2-1 или 3-1 за Лацио.
Tovarete ja 2ka posle ovoj komentarНема шанси...кај Интер недостасуваат Мартинез,Кореа,Весино и Видал од играчите шо можат да играат...кој ќе дај гол?..татко ми?...и плус Лацио дома секогаш е незгоден противник каков и да е....па и плус против Интер нозете ќе ги искршат...според мене 2-1 или 3-1 за Лацио.