- Член од
- 10 јули 2018
- Мислења
- 1.613
- Поени од реакции
- 2.510
Банана лига.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ти си најжалниот лик на форумот, дефинитивно. На колку луѓе од уста не го вадиш и пак си незадоволен е просто неверојатно.Честитки до Јувентус и навивачите на Јувентус за враќањето на поените.
Воедно и сочувство до Бидиков и Ејсид и со среќа нека им е со наездата на линкови од Twitter, My Space и HI5, од детали од судењето, што ќе ги пласира поранешниот дописник на goal.com, @DeviAngel.
Серверот. +
Ќе им судат од ново, овој пат ќе ги казнат со -6 или -9, до душа ова може и за од наредна сезона да биде, карма каша направија.Најјак момент ќе биде Јуве и покрај вратениве 15 поени да не се задржи во топ 4 и да пропушти лига на шампиони. Како играат оваа сезона и тоа нема да ме чуди..
Ќе врти уште караванот другар. Не би прославувал да сум на ваше место.
Макар да не верувам дека ќе ги остават без ич оти ФИГЦ нема да си дозволи од инат да покаже дека Ањели е во право а они не се, и УЕФА нормално притиска јуве да го јаде заради суперлигата.
Ааааа добро пошо другите од топ 5 освен Наполи играат бравурозно. Една од послабите сезони е ова во Серија А од аспект на квалитет, освен ете Наполи кои играат далеку над своите можности и пред се квалитетно.Најјак момент ќе биде Јуве и покрај вратениве 15 поени да не се задржи во топ 4 и да пропушти лига на шампиони. Како играат оваа сезона и тоа нема да ме чуди..
Смешното тек почнува. Ако ФИГЦ запне да ја избутка работата може да се деси на 15 мај да донесе одлука да им скине бодови на сите вклучени не само на јуве. Може и Наполи да лапне минус 10 поени па Лацио да дига титула. Инаку жалбата на паратичи, Ањели и уште еден не е прифатена од судот и им стои суспензијата. Недвед го ослободија.Пресмешна лига дефинитивно, на страна кој е крив и дали е крив. Одземање па враќање на бодови во иста сезона е една тешка лакрдија, ништо повеќе. Убаво пишал членов над мене, во топ 7 сите се оштетени освен Наполи.
Битно Гравина е заменик председател на УЕФА поради одличната направена работа со ФИГЦ.Смешното тек почнува. Ако ФИГЦ запне да ја избутка работата може да се деси на 15 мај да донесе одлука да им скине бодови на сите вклучени не само на јуве. Може и Наполи да лапне минус 10 поени па Лацио да дига титула. Инаку жалбата на паратичи, Ањели и уште еден не е прифатена од судот и им стои суспензијата. Недвед го ослободија.
Севкупно земено циркуз од епски размери направија.
Ne znael nisto, tuku beshe objaveno deka presudata ke bidi kon 20 April i zatoa se izbaci so vakva izjava, t.e. pecka..8 Април изјавата. Знаел Мурџо нешто.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()