Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
Честитки до Јувентус и навивачите на Јувентус за враќањето на поените.

Воедно и сочувство до Бидиков и Ејсид и со среќа нека им е со наездата на линкови од Twitter, My Space и HI5, од детали од судењето, што ќе ги пласира поранешниот дописник на goal.com, @DeviAngel.

Серверот. +
Ти си најжалниот лик на форумот, дефинитивно. На колку луѓе од уста не го вадиш и пак си незадоволен е просто неверојатно.

Па во право е Мурињо, Јуве реално има 59 бода освоени на терен.

Најјак момент ќе биде Јуве и покрај вратениве 15 поени да не се задржи во топ 4 и да пропушти лига на шампиони. Како играат оваа сезона и тоа нема да ме чуди..

CONI has confirmed the punishment for Agnelli, Cherubini Paratici, Nedved and Arrivabene and others are prohibited from exercising their duties in the football sector.

Смешки од земја е Италија. Патетична земја. Правда лвл Макеоднија.

Најјак момент ќе биде Јуве и покрај вратениве 15 поени да не се задржи во топ 4 и да пропушти лига на шампиони. Како играат оваа сезона и тоа нема да ме чуди..
Ќе им судат од ново, овој пат ќе ги казнат со -6 или -9, до душа ова може и за од наредна сезона да биде, карма каша направија.

Ќе врти уште караванот другар. Не би прославувал да сум на ваше место.

Макар да не верувам дека ќе ги остават без ич оти ФИГЦ нема да си дозволи од инат да покаже дека Ањели е во право а они не се, и УЕФА нормално притиска јуве да го јаде заради суперлигата.

И јас мислам дека додека УЕФА не се произнесе не е готова работата. Ако реши Чеферин, а сигурно дека таму исто не важат тие бајки за независно судство, може да добијат некоја казна.

Како и да е, нека му мислат сега потенцијалните освојувачи на ЛШ. :eek:

Ова се чекало да образложат. Можно е само голема казна финансиска.

Чине напрајл мн грешки во постапката. Цела сезона ја напраја каша пошара за сите од топ 7.

Ааааа добро пошо другите од топ 5 освен Наполи играат бравурозно. Една од послабите сезони е ова во Серија А од аспект на квалитет, освен ете Наполи кои играат далеку над своите можности и пред се квалитетно.

Пресмешна лига дефинитивно, на страна кој е крив и дали е крив. Одземање па враќање на бодови во иста сезона е една тешка лакрдија, ништо повеќе. Убаво пишал членов над мене, во топ 7 сите се оштетени освен Наполи.
Смешното тек почнува. Ако ФИГЦ запне да ја избутка работата може да се деси на 15 мај да донесе одлука да им скине бодови на сите вклучени не само на јуве. Може и Наполи да лапне минус 10 поени па Лацио да дига титула. Инаку жалбата на паратичи, Ањели и уште еден не е прифатена од судот и им стои суспензијата. Недвед го ослободија.
Севкупно земено циркуз од епски размери направија.

Смешното тек почнува. Ако ФИГЦ запне да ја избутка работата може да се деси на 15 мај да донесе одлука да им скине бодови на сите вклучени не само на јуве. Може и Наполи да лапне минус 10 поени па Лацио да дига титула. Инаку жалбата на паратичи, Ањели и уште еден не е прифатена од судот и им стои суспензијата. Недвед го ослободија.
Севкупно земено циркуз од епски размери направија.
Битно Гравина е заменик председател на УЕФА поради одличната направена работа со ФИГЦ.

Патем Гравина е ликот за кого сите председатели на клубпви гласаа против освен Лотито.

Имаше муабети/гласини дека Јуве ќе оди на ново судење за -15 поени (поништување или финансиска казна со -6п или -9) а за платите дека ќе биде казнет 24милиони ама ова беа гласини денес во 15 часот.

Представникот на ФИГЦ денес рекол дека се согласува дека -15п се премн и избрзани.

Фиорентина полуфинале конференциска лига

Рома и Јувентус полуфинале Европа лига

Интер и Милан полуфинале Лига на Шампиони.

Не е лошо како за „најслаба лига“ :cool:

8 Април изјавата. Знаел Мурџо нешто. :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:
Ne znael nisto, tuku beshe objaveno deka presudata ke bidi kon 20 April i zatoa se izbaci so vakva izjava, t.e. pecka..

Shabanot koga sedeshe bez rabota i koga go povrzuvaa so Juve, davase slatki izjavi, molese navivaci i mozebi i spiese na aerodrom za da potpisi za Juve..Ama poradi navivacite i nivniot bunt protiv nego otpadna od igra....Pa sega jadi trici nesto. Izdishan balon...Ne go biva FK Rotino da go trenira poveke...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom