Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зашо Ериксен дно пробива? Повеќе би рекол дека интер пробива дно како со ситуацијава со Ериксен, така и со све останато.Кое дно го пробива Ериксен, дури жал да те фати, иако за играч на Интер никогаш не би требало жал да те фати
Се мислам овај во Ливерпул ќе заврши, не знам зоштоБар за Госенс да им го увалеа... А не за миџетон.
доброУтре Аталанта ве гази 2-0
Аталанта последен пат го победила Јуве во Торино во 1989 годУтре Аталанта ве гази 2-0
Кое дно го пробива Ериксен, дури жал да те фати, иако за играч на Интер никогаш не би требало жал да те фати
Ериксен секако дно проби последнава сезона во Тотенхем. Сакаше да си оди и прчеше кур цела сезона, после отиде тотално физички неспремен и во никаква форма во Интер. Ако му е, не жалам ниеден играч што глуми лудило кога сака да си оди од клуб.Зашо Ериксен дно пробива? Повеќе би рекол дека интер пробива дно како со ситуацијава со Ериксен, така и со све останато.
Исхајпан беше Тонали до максимум бе, новиот Пирло, викнат од втора лига у репрезентација кај Манчини, каде дебитираше и заигра и шуто и рогато односно све што има италијанско државјанство и игра фудбал у прва или втора лига. 70% од тие што гласаат не го ни имаат гледано у Бреша ама дена некој од газета дело спорт им пишал дека е ко Пирло и ајде еве ќе го гласаме.Околу наградава нема везе џабе се објаснувате, си гласале фанови и тоа е тоа. Можда Бастони да беше шпиц ќе ја земеше наградата, вака Тонали го гласале и тоа е тоа. Не ми треба мене одредена награда за да знам колкав е импактот на Бастони во Интер и на Тонали во Милан
Камо среќа да беше така, два пати повеќе е во болнички кревет одколку фудбал што игра... Штета, добар играч беше ама го уништија повредите...u Roma ili u bolnicata u Rim? Deckoto ima staz kolku minuti fudbal ima igrano tolku u bolnicki krevet ima lezeno, daj neka se penzionira.