ЈуријАркадиевич
Модератор
Vajda ne aludiras na mene, uste od 2016 ne sum magister i sum stepen jaçe
браво, докторе.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Vajda ne aludiras na mene, uste od 2016 ne sum magister i sum stepen jaçe
Како не изиграл ништо кога минатата сезона беше одбран за најдобар играч во Сериа А.3 години скоро се тегнат, почна од 8 стигна до 14м да бара.
Нема врска Роналдо што зема 31 милион кога секој еден денар му е оправдан прњд се на теренот, потоа се друго.
Овај освен првата сезона, ништо нема покажано за 14 милиони, ако играше јако, да, да бара, вака нема основа.
И плус на ова како што пишав проблемот со агенцијата.
Е таа математика веќе бива. Само се шушка дека после настапите на Фирпо на почетокот на оваа сезона цената му пораснала за уште 5-6 милиони.
Докторираше и уште си фан на Јувентус?Vajda ne aludiras na mene, uste od 2016 ne sum magister i sum stepen jaçe
Точно е дека беше во втор план кај Алегри кој не можеше да му најде позиција на Дибала во неговата формација,каде се се вртеше околу Роналдо и нормално ја немаше Дибала таа слобода во нападот од претходно.Знам дека беше повреден, ама немој да праиш табели тука за џабе кога сите знаеме дека откако дојде Роналдо, Дибала е во втор план.
Уште го наградиле бе све му ебамФранческо Фурно, судијата кој што судеше на мечот Кротоне - Јувентус и му покажа црвен картон на Федерико Киеза за хорор стартот врз Чигарини, денеска е назначен за 4ти судија во меч од Сериа Б за наредниот викенд.
И?Франческо Фурно, судијата кој што судеше на мечот Кротоне - Јувентус и му покажа црвен картон на Федерико Киеза за хорор стартот врз Чигарини, денеска е назначен за 4ти судија во меч од Сериа Б за наредниот викенд.
И?
Овој судија регуларно си суди во Серија Б, во новиот систем сепак постои поголема ротација и судии од втора лига делегираат во прва и обратно. Ова се прави со цел да се акумулира искуство, за да може некоја наредна сезона да биде назначен како Серија А судија. Инаку, има 36 години и мечот Кротоне - Јувентус му беше 7ми меч во кариерата во Серија А.
Francesco Fourneau
Од каде потребата да се споделуваат вакви нон-сенс информации од inter srbija fans?
Имаше исто ваков блам и лани за некој судија што „досуди против Јуве“ и бил деградиран
Оној Inter Tifosi Balkan мислам дека е најканцероген фб пејџ на балканов.
И што е најинтересно Стефан има споделувано такви срамни вестиИмаше исто ваков блам и лани за некој судија што „досуди против Јуве“ и бил деградиран
Оној Inter Tifosi Balkan мислам дека е најканцероген фб пејџ на балканов.
Најискрено, тоа не е воопшто интересно.И што е најинтересно Стефан има споделувано такви срамни вести![]()
кажи нешто ново за него..И што е најинтересно Стефан има споделувано такви срамни вести![]()