Serie A 2020/21

Шампион?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.810
Поени од реакции
17.750
Чекај бе сеа малце. Кој им кажал на Наполи дека не смеат да искачаат од Неапол? Градоначалникот на градот или некој од владата, министер за здравство, претседател на фудбалски сојуз на Италија?

Ако е градоначалникот, кој кур него му дал такви овластувања. Министер, претседател на влада и држава не дава такви рестрикции овој сам му текнало, гарант под притисок на Де Лаурентис вепарот да бог да умре од корона он прв.
Локалната управа за здравство чиј председател е јавно подржан и спонзориран од страна на Де Лаурентис за време на изборите.

Член од
6 април 2014
Мислења
5.137
Поени од реакции
6.585
Треба да ги казнат со -поени за вакво глупирање. На ништо не личи ова... тибам мртвата екипа. Не знам гатузо као сам не тргнал пешки накај торино.
Nemora minus poeni dosta im e sluzbeno i edna debela kazna da plati De Laurentis mu ebam vampiro ni rasipa dobra vecer pretpostavuvam so strahoten fudbal hehe

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Локалната управа за здравство чиј председател е јавно подржан и спонзориран од страна на Де Лаурентис за време на изборите.
A овие имаат ингеренции од Владата да донесуваат вакви одлуки?

Пошто ако немаат, не гледам како Наполи би искочил со позитивен исход од дешавкава.
Ако имаат, ондак за кој кур не ја одложат утакмицата овие од сојуз.

Ваљда сојузот не глеа валидна причина од Наполи за одлагање и сеа ќе чекаат пола саат и 3-0 за Јуве.

ПА ЌЕ ТИ ЕБАМ СВЕ НАПОЛИ

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.334
Поени од реакции
6.014
И тоа пази, вчера иста таа локална управа за здравство, даде соопштение во кое стрикно не е забрането да патуваат играчите, а во согласност на протоколите на СЕРИА А, натпреварот ФИГЦ даде зелено светло да се игра. Во Сериа А одлучува Министерството за здравство, ако даваат сите локални управи за здравство на 18 тима, тогаш пиши пропало на оваа сезона.

На Управата на Наполи им беше дадена можност сабајле да направат тестови за корона, пред да играат, тие глаучите одбија, и сега плачат..

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Мора ова 3-0 да биди па да плачи Де Лаурентис....ама лично сметам дека Ањели ќе му излези во пресрет бидејќи колку што знам имаат коректен однос....е сега не знам дали раководството на Сериа А ќе ги помилова Наполи за оваа глупост

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.810
Поени од реакции
17.750
A овие имаат ингеренции од Владата да донесуваат вакви одлуки?

Пошто ако немаат, не гледам како Наполи би искочил со позитивен исход од дешавкава.
Ако имаат, ондак за кој кур не ја одложат утакмицата овие од сојуз.

Ваљда сојузот не глеа валидна причина од Наполи за одлагање и сеа ќе чекаат пола саат и 3-0 за Јуве.

ПА ЌЕ ТИ ЕБАМ СВЕ НАПОЛИ
И влада и сојуз излезе со изјава дека мечот треба да се одигра. Наполи глуми лудила.
Автоматски споено мислење:

Па не беше баш вака целосно има изоставено делови :) убаво опиша @kikomcjuve
Автоматски споено мислење:

Мора ова 3-0 да биди па да плачи Де Лаурентис....ама лично сметам дека Ањели ќе му излези во пресрет бидејќи колку што знам имаат коректен однос....е сега не знам дали раководството на Сериа А ќе ги помилова Наполи за оваа глупост
President Agnelli: "De Laurentiis wrote me a message and I replied that Juventus abides by the regulations. His message was to postpone the game. But we have rules and regulations that tell us how we should behave."
Agnelli: “I always prefer to win on the pitch

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.334
Поени од реакции
6.014
Не зафркавај, коректен однос со Де Лауренатис може да има само Амди Бајрам...Не познавам друг...

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618
Nemora minus poeni dosta im e sluzbeno i edna debela kazna da plati De Laurentis mu ebam vampiro ni rasipa dobra vecer pretpostavuvam so strahoten fudbal hehe
Ја би -15 поени. Па нека се надеваат дека ќе играат у европа следна сезона.
И да знаеш дека ќе изгубиш искочи и крши нозе не да се криеш ко пичка под кошула.

Мора јака казна, за памет на другите екипи

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.181
Поени од реакции
18.258
Подосаден фудбал - амин!

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.251
Поени од реакции
8.168
Не постојат играчите на Наполи на терен, не се видоа. Јуве заслужи да води.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.586
Поени од реакции
6.750
Сега и пенал да свират ке се појави некој форумски јувенташ со аргументи дека е валиден. :icon_lol:

Сите знаеме кој е тој *

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom