Serie A 2020/21

Шампион?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Зашто Јуве не се искочени на терен?
Па после загревање се враќаат внатре нели и на 2мин пред натпреварот испаѓаат од тунел загреани, вајда у тинел се :)

According to Sky, if an official statement from Napoli arrives, it is possible that the referees and Juventus do not even observe the 45-minute waiting period provided for by the regulation.

Наполи не се ни во Торино бар не се видени досега. Јуве според правилата мора да се појави на терен/стадион за да биде службен резултатот иначе Наполи можат комотно да кажат дека и Јувентус не се појавил и да го јадат двете екипи.
1 ја иам на тикет. 1 квота се рачуна или какобпобеда на Јуве ?

The ASL (local health authority) of Naples released a statement in the afternoon insisting “there were not the necessary conditions to allow for Napoli travel in full safety” after that the Lega Serie A had stated the Azzurri couldn’t prove their inability to play tonight’s match.
И сега што би се одлучувало по евентуална тужба на Наполи, кои се тие necessary conditions?
А и нели би требало да има правило што во ситуација кога има колизија меѓу две власти?

Не знам то другар. Веројатно е до кладилницата. Утакмицата не е откажана, Јувентус е на терен. Ќе се рачуна како победа на Јуве така да..

квота 1 ќе се рачуна, не дека така треба туку нашиве клаџи се гомна... бев на исплата пред некој ден и таму еден човек во години да неречам 60+ си имаше утакмица 3+ и му ја рачунаа 1 квота а добитен беше 3-1 заврши..ги чекаше супервизорите да дојдат или што го знам.. не знам што се деси, али и на резултати ја покажа стварно текмата си стоеше таква завршена, одиграна све по прописи... све ќе направат само за да ти земат пари..

Чекај бе сеа малце. Кој им кажал на Наполи дека не смеат да искачаат од Неапол? Градоначалникот на градот или некој од владата, министер за здравство, претседател на фудбалски сојуз на Италија?

Ако е градоначалникот, кој кур него му дал такви овластувања. Министер, претседател на влада и држава не дава такви рестрикции овој сам му текнало, гарант под притисок на Де Лаурентис вепарот да бог да умре од корона он прв.

квота 1 ќе се рачуна, не дека така треба туку нашиве клаџи се гомна... бев на исплата пред некој ден и таму еден човек во години да неречам 60+ си имаше утакмица 3+ и му ја рачунаа 1 квота а добитен беше 3-1 заврши..ги чекаше супервизорите да дојдат или што го знам.. не знам што се деси, али и на резултати ја покажа стварно текмата си стоеше таква завршена, одиграна све по прописи... све ќе направат само за да ти земат пари..
Треба да ги казнат со -поени за вакво глупирање. На ништо не личи ова... тибам мртвата екипа. Не знам гатузо као сам не тргнал пешки накај торино.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom