- Член од
- 1 август 2015
- Мислења
- 412
- Поени од реакции
- 702
Ништо друго не очекувам од јуве. Треба да отидат Наполи со 15 играчи па нека се заразат сите. Наредно коло нека ги пуни Кротоне
Така е, тоа јас не го негирам... те цитирав општо за да се знае за што зборувам.Ај најди пост кај што кажав јас дека треба да се играат, јас кажав уште во старт дека треба двата натпревари да се одложат и ќе поминат 14 дена и никому ништо...
Ова второто и можам до некаде да го прифатам, но првото никако.pak, ima razlika od trening i oficijalen mec, toa e edno, vtoro, ima razlika od 2ca i 17 zarazeni, ili nema![]()
И јас претерав не дека сериозно мислев. Ама во право е @Middle Distance RunnerНе дупи сеа со ова, ова рамно на тоа јас што го пишав дека Ањели местел тестови само што јас се заебавав, за доброто на цела лига е да се одложат тие 2 натпревари.
Ај најди пост кај што кажав јас дека треба да се играат, јас кажав уште во старт дека треба двата натпревари да се одложат и ќе поминат 14 дена и никому ништо...
Па не го гледам Јуве крив у случајов. 2ца играчи има позитивни у Наполи.Ништо друго не очекувам од јуве. Треба да отидат Наполи со 15 играчи па нека се заразат сите. Наредно коло нека ги пуни Кротоне
И што ако хипотетички утре за време на натпреварот има 4 позитивни во Наполи? Што ќе добие Јувентус со тоа? Што ќе добие ако му се заразат Роналдо, Дибала, Де Лигхт, Кулушевски, Артур за нареден натпревар? И еве ако кикснат со Наполи а наредно коло имаат 5 заразени?Па не го гледам Јуве крив у случајов. 2ца играчи има позитивни у Наполи.
Ајде Џенова 15 души па може и да се заобиколи протоколот. Не гледам причина да не се игра фудбал утре у Торино.
Џенова имаше тројца пред утакмица и скоро цел тим после. Исто ќе се деси и така во круг цела лига а може да се избегне со одложувањеПа не го гледам Јуве крив у случајов. 2ца играчи има позитивни у Наполи.
Ајде Џенова 15 души па може и да се заобиколи протоколот. Не гледам причина да не се игра фудбал утре у Торино.
Истото може да му се деси на секој тим, да ти дојдат и да ти покашлаат нели..Јас не знам шо се циганчат, пушти ги на гостовање да им покашлаат у фаца малце...
Ова е чисто навивачки. Да играа против Интер сигурен сум немаше вака да пишиш и ќе бараше да се игра.Јас не знам шо се циганчат, пушти ги на гостовање да им покашлаат у фаца малце...
Болдираниов не е у состав ќе го нема уште месец и пол најмалце.. така да слободно нека се зарази.. ако толку сакаш он да се заразиИ што ако хипотетички утре за време на натпреварот има 4 позитивни во Наполи? Што ќе добие Јувентус со тоа? Што ќе добие ако му се заразат Роналдо, Дибала, Де Лигхт, Кулушевски, Артур за нареден натпревар? И еве ако кикснат со Наполи а наредно коло имаат 5 заразени?
Ауууу сеа ми текна абе репрезентативна пауза имаат![]()
И што ако хипотетички утре за време на натпреварот има 4 позитивни во Наполи? Што ќе добие Јувентус со тоа? Што ќе добие ако му се заразат Роналдо, Дибала, Де Лигхт, Кулушевски, Артур за нареден натпревар? И еве ако кикснат со Наполи а наредно коло имаат 5 заразени?
Ауууу сеа ми текна абе репрезентативна пауза имаат![]()
Ме боли кур нека се лечат. Се додека има 15 достапни играчи за фудбал, нека се игра. Никад нема да запре ако одложуваат после секој еден болен.Џенова имаше тројца пред утакмица и скоро цел тим после. Исто ќе се деси и така во круг цела лига а може да се избегне со одложување
Ете хипотетички го одлагаат. Утре иди на ред Сасуоло - Аталанта. Сасуоло има 2 позитивни и повредени 3ца првотимци и фала богу има одлагање. Понапредно после ЛШ доаѓа Интер/Јуве уморени 5000% играат против Милан имаат 1 позитивен бараат одлагање... итн.... и шо прајме со сезоната ?Џенова имаше тројца пред утакмица и скоро цел тим после. Исто ќе се деси и така во круг цела лига а може да се избегне со одложување