Serie A 2020/21

Шампион?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.957
Поени од реакции
23.476
Заборавив дека нема кола, вози трактор.
:D

Си ме помешал со Марио изглеа за тракторот :icon_lol:

Прашај ги женските членови на поблиската фамилија што се воза у коле со тетовски таблице, може мојата е :pipi::pipi:
И пази како се понашаш, да не се возиш у гепек до Желино :kafence:

Пс. се заебавам калашите ми са у гепек нема место

Член од
19 март 2014
Мислења
616
Поени од реакции
929
Па дека играат ќе го наденат искрено...не знам со кое лице вие спомнувате играње во Европа кога последната Италјанска екипа што освоила Европски трофеј е Интер...и плус лани во 2020 година Интер играше финале во ЛЕ каде го загуби несреќно...Милан кај играа?..Јувентус кој две години испаѓа од МЛада Болеслав и Бачка Топола?...тие се големите екипишта?.
Ние со лице 7 пати шампиони на Европа, па кој ако не ние.

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.452
Поени од реакции
7.747
Готово тепале со Кротоне, Роналдо дал 2 гола, пак се назад во битка за скудетото, пак се најдобриот тим со најјаките играчи...

Следната Верона има да ги потопи па Пирло ќе биде крив...
Абе ви реков дека Верона ќе ви зима бодови, уште пречка имаа за 2-1... Буквално во поим го убија 'најјакиот тим' во Серија А...

Еееее кога му викав на Мондонико, да не вадам мислења од прошлата Серија А тема, што е најтрагично до пред некое коло беше убеден дека Јувентус има најјак тим а воедно и најјак среден ред...

Член од
23 август 2010
Мислења
39.881
Поени од реакции
116.183
Криминално лош Јувентус, сеа уште испаѓање од Порто им фали и да прогласат тотално фијаско од сезона.

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
1.20 дека некој ќе ме спомне мене.
1.15 дека тоа ќе биде Марли.
1.10 дека тоа ќе биде Стек.

Џони секако ќе падне на овие квоти.
Зошто би те спомнал кога немаш трактор. Да беше запрежна кола со магаренце, или плуг и вол за орање па да те спомне некој.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.244
Поени од реакции
13.169
Пирлоохоххохоххохо
Од почеток на сезона зборам дека јувентус си пукаше у колено со маестрово...

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Член од
19 март 2014
Мислења
616
Поени од реакции
929
Криминално лош Јувентус, сеа уште испаѓање од Порто им фали и да прогласат тотално фијаско од сезона.
реално не знам како се толку блиску до Интер и Милан на табела, најслаб у последни 20години колку што глеам итаљанско

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Скраја да е да испаднат...нека одат понатаму дај боже...нека му се натрупаат 100 утакмици таму :D

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.441
Поени од реакции
3.699
Си ме помешал со Марио изглеа за тракторот :icon_lol:

Прашај ги женските членови на поблиската фамилија што се воза у коле со тетовски таблице, може мојата е :pipi::pipi:
И пази како се понашаш, да не се возиш у гепек до Желино :kafence:

Пс. се заебавам калашите ми са у гепек нема место
Ме разочара, очекував нешто подобро, те замислував малце појак, сигурно не појак од тоа што те замислуваат на фан клуб Милан.

пс. Јувентус беше без никаква идеја, пуштив само последните 30мин, и да ви кажам право, со ваква играа на раат можам да спијам, затоа што не гледам никаков ризик од овој Јувентус.

Е сега ако се паметни да го отпуштат Пирло а на негово место да го вратат стариот тренер, може да биде весело, поготово при крајот.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.675
Поени од реакции
7.325
Кај отиде светот штом на Џони почнав лике да му ставам на пост у темава. :toe:

Џ

Џонтра Волта

Гостин
``Парма прокоцка 2 разлика воЦФо, Лацио изгуби од Синиша, Верона иксираше а на темава еден куп коментари за Јувентус. Па дај малце смирете си ги комплексите.`` - Горилаз, закачен на инфузија и антишок терапија, наклукан со Веропомил, Дијазепам и Морфиум.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ако Јуве бара тренер со поголемо искуство од Пирло... Виљаш Боаш им е слободен

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.205
Поени од реакции
10.245
``Парма прокоцка 2 разлика воЦФо, Лацио изгуби од Синиша, Верона иксираше а на темава еден куп коментари за Јувентус. Па дај малце смирете си ги комплексите.`` - Горилаз, закачен на инфузија и антишок терапија, наклукан со Веропомил, Дијазепам и Морфиум.
И те молам утре ако тепа Интер, пак нека се збори за Лукаку колку не го бива.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom