- Член од
- 6 ноември 2014
- Мислења
- 4.205
- Поени од реакции
- 10.247
У право си, искористете дур можете, пошо наредна година пак со Ѕвезда и Антверпен, како тргнала работава...Тоа е, некој ќе игра со Манчестер Јунајтед, некој со Кротоне.
У право си, искористете дур можете, пошо наредна година пак со Ѕвезда и Антверпен, како тргнала работава...Тоа е, некој ќе игра со Манчестер Јунајтед, некој со Кротоне.
После тие 180 минути против ЦЗ ја не би се радувал толку на 180 минути против овој Манчестер Јунајтед да сум на твое место.Тоа е, некој ќе игра со Манчестер Јунајтед, некој со Кротоне.
Не дека се радувам, ама секој дуел на Манчестер Јунајтед и Милан е дерби, колку и да е слаб Милан и иако се знае исходот и дека до тука ни било пишано во Европа. А за ЦЗ да се радувам, иако ЦЗ беше многу подобра и заслужи да помине, нека пукнат од мака на чело со Станкович, скокаше со четниците кога навредуваа и караа на италијански, да му скока ќерка му на Кеси. А за пенали не се надевај ја немаме таа среќа и квалитет да стигниме до нив.После тие 180 минути против ЦЗ ја не би се радувал толку на 180 минути против овој Манчестер Јунајтед да сум на твое место.
On the other hand ја и баш се радувам на овој двомеч, сакам дури и на пенали да играте![]()
Дај бе среди си ги мислите и прочитај два пати што си напишал пред да постираш...да му скока ќерка му на Кеси.
Не го терај да мисли бе, ќе се повреди.Дај бе среди си ги мислите и прочитај два пати што си напишал пред да постираш...
Не си на фан клуб Милан, ти се помешале кабловите.Интераши окупација направиле, па има ли овој фан клуб обезбеџење бе, кој курац е ова![]()
Ова од искуство?Не го терај да мисли бе, ќе се повреди.
7/3: Verona - Milan
11/3: Manchester United - Milan
14/3: Milan - Napoli
18/3: Milan - Manchester United
21/3: Fiorentina - Milan
![]()
ко божем WIFI жими курацНе си на фан клуб Милан, ти се помешале кабловите.
Многу јак го замислуваш Марли.ко божем WIFI жими кураца ми падна чудно Марли што не ве избркал до сеа
![]()
1.20 дека некој ќе ме спомне мене.EDIT: Заборавив дека нема кола, вози трактор
Па дека играат ќе го наденат искрено...не знам со кое лице вие спомнувате играње во Европа кога последната Италјанска екипа што освоила Европски трофеј е Интер...и плус лани во 2020 година Интер играше финале во ЛЕ каде го загуби несреќно...Милан кај играа?..Јувентус кој две години испаѓа од МЛада Болеслав и Бачка Топола?...тие се големите екипишта?.а успат гледате како сите други италијански тимови се уште играат надвор.