- Член од
- 26 јануари 2019
- Мислења
- 3.635
- Поени од реакции
- 5.629
Мислам дека ист успех со Наполи имаат денес ама не сум сигурен ....Да не знае некој Спциа што направи?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мислам дека ист успех со Наполи имаат денес ама не сум сигурен ....Да не знае некој Спциа што направи?
Јувентус освен средината со Видал, Погба, Маркизио, Пирло, која беше една од најдобрите во свет, другите сезони имаше просечна средина. Сезонава им е можеби за нијанса послаба средината ама не може некој пред почеток на секоја сезона да кажува "Каде Јуве со таа средина ќе се бори за титула", и кога конечно еднаш ќе му се потрефи (нормално е дека еден клуб не може да освои 100 титули по ред), да каже "Ете ви реков пред да почне сезоната", а тоа истото ко кажал пред почнувањето на минимум 4-5 сезони.
Nemoj taka za PandevНа Специа напаѓачот со бр. 80 - Агудело, е права машина.
Не сум го гледал претходно и не знам зашто има едвај 800 минути одиграно ама дефинитивно после оној перформанс вчера го заслужува вниманието.
Иначе е во сопственост на Џенова. Божем они којзнае какви напаѓачи имаат па го дале овој кај Специја.
Предвремено извинување добил Лозано а може и судијата.Штета што уведоа ВАР во време кога копитото Киелини е при крај на кариера. Секој ден имаше да му свират пенали и црвени картони на тоа сељачиштето неписмено.
Го снимале ли Гатузо тајно? И дали Бонучи го пцуел од клупа и Ањели да му се заканувал?
јухухуухуххухуххухувехехехехехехе но сепак добро ете може со 9 резерви играле, од кај знаеш.
м, шо е ова?
![]()
Само сликава ја видов, Клипче ми ја прати на фб, а глеам ништо не сте искоментирале.
Сеа ќе дое Мондонико ќе ти каже дека немало интензитет во контактот или дека Лозано глумел.Само сликава ја видов, Клипче ми ја прати на фб, а глеам ништо не сте искоментирале
Дали Клипче ти го прати влечењето од зад грб на Ди Лоренцо со веќе добиен жолт картон?Штета што уведоа ВАР во време кога копитото Киелини е при крај на кариера. Секој ден имаше да му свират пенали и црвени картони на тоа сељачиштето неписмено.
Го снимале ли Гатузо тајно? И дали Бонучи го пцуел од клупа и Ањели да му се заканувал?
јухухуухуххухуххухувехехехехехехе но сепак добро ете може со 9 резерви играле, од кај знаеш.
м, шо е ова?
![]()
Само сликава ја видов, Клипче ми ја прати на фб, а глеам ништо не сте искоментирале.