Serie A 2020/21

Шампион?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Интер шампион, ама само ако Јувентус дозволи. Тоа не е баш јасно, еднаш како да дозволува, другпат како да не дозволува, ама на крај ќе ја видиме конечната одлука.

Наполи - Јувентус 1-0
Специја - Милан 2-0

445.gif

Јувентус освен средината со Видал, Погба, Маркизио, Пирло, која беше една од најдобрите во свет, другите сезони имаше просечна средина. Сезонава им е можеби за нијанса послаба средината ама не може некој пред почеток на секоја сезона да кажува "Каде Јуве со таа средина ќе се бори за титула", и кога конечно еднаш ќе му се потрефи (нормално е дека еден клуб не може да освои 100 титули по ред), да каже "Ете ви реков пред да почне сезоната", а тоа истото ко кажал пред почнувањето на минимум 4-5 сезони.

Се тоа би било така ако јас пред било која друга сезона освен оваа напишев дека средниот ред на Јуве е мизерен.

На Специа напаѓачот со бр. 80 - Агудело, е права машина.
Не сум го гледал претходно и не знам зашто има едвај 800 минути одиграно ама дефинитивно после оној перформанс вчера го заслужува вниманието.
Иначе е во сопственост на Џенова. Божем они којзнае какви напаѓачи имаат па го дале овој кај Специја.

На Специа напаѓачот со бр. 80 - Агудело, е права машина.
Не сум го гледал претходно и не знам зашто има едвај 800 минути одиграно ама дефинитивно после оној перформанс вчера го заслужува вниманието.
Иначе е во сопственост на Џенова. Божем они којзнае какви напаѓачи имаат па го дале овој кај Специја.
Nemoj taka za Pandev

Штета што уведоа ВАР во време кога копитото Киелини е при крај на кариера. Секој ден имаше да му свират пенали и црвени картони на тоа сељачиштето неписмено.

Го снимале ли Гатузо тајно? И дали Бонучи го пцуел од клупа и Ањели да му се заканувал?

јухухуухуххухуххухувехехехехехехе но сепак добро ете може со 9 резерви играле, од кај знаеш.

м, шо е ова?
149985914_251673453230891_5344938948020418195_n.jpg

Само сликава ја видов, Клипче ми ја прати на фб, а глеам ништо не сте искоментирале.

Штета што уведоа ВАР во време кога копитото Киелини е при крај на кариера. Секој ден имаше да му свират пенали и црвени картони на тоа сељачиштето неписмено.

Го снимале ли Гатузо тајно? И дали Бонучи го пцуел од клупа и Ањели да му се заканувал?

јухухуухуххухуххухувехехехехехехе но сепак добро ете може со 9 резерви играле, од кај знаеш.

м, шо е ова?

Само сликава ја видов, Клипче ми ја прати на фб, а глеам ништо не сте искоментирале.
Предвремено извинување добил Лозано а може и судијата. :toe:

Само сликава ја видов, Клипче ми ја прати на фб, а глеам ништо не сте искоментирале
Сеа ќе дое Мондонико ќе ти каже дека немало интензитет во контактот или дека Лозано глумел.

м, шо е ова?

Дали Клипче ти го прати влечењето од зад грб на Ди Лоренцо со веќе добиен жолт картон?

Сликава е баш точно фатена да изгледа полошо од реалноста. Со врвот на копачката го зафати, овој во трк му дојде од зад грб.

Имаше и silent check, немаше некоја силна основа за директен црвен.

Него глеам го спомнавте и тек сеа приметив дека одреден период го нема Клипот, кј е таа глава? Се одкажа од форум или ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom