Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.917
Тажно е што уште од 5то коло викате дека милан ќе паднел..Тажно е што не сфаќате сарказам.
Тажно е што уште од 5то коло викате дека милан ќе паднел..Тажно е што не сфаќате сарказам.
A i ti si eden od tie sto potajno saka da se sluci toa, samo pederski go krijas toa.Тажно е што уште од 5то коло викате дека милан ќе паднел..
Ништо не кријам, врати се назад на темава кога почна оваа сезона, прв изјавив дека Милан ќе се бори за титула.. Нормално како секој фан на ривалски клуб ќе сакаш својот клуб да е прв (односно противникот да не реди победи), меѓутоа никогаш не сум ни помислил дека Милан ќе падне ниту дека сум го пишал тоа на форумов, за разлика од некои ваши членови кои толку беа убедени (и сеуште се и се надеваат на такво нешто) и секое ебано коло пишуваа за големиот пад на милан..A i ti si eden od tie sto potajno saka da se sluci toa, samo pederski go krijas toa.
А кој не очекува пад на Милан? Почни од фановите на Милан. До пред 1 месец сите беа со став дека "Топ4 им е таргет сезонава" а убедливо во најдобра форма се во топ 5 лигите во европа изминативе 12-13 месеци.Ништо не кријам, врати се назад на темава кога почна оваа сезона, прв изјавив дека Милан ќе се бори за титула.. Нормално како секој фан на ривалски клуб ќе сакаш својот клуб да е прв (односно противникот да не реди победи), меѓутоа никогаш не сум ни помислил дека Милан ќе падне ниту дека сум го пишал тоа на форумов, за разлика од некои ваши членови кои толку беа убедени (и сеуште се и се надеваат на такво нешто) и секое ебано коло пишуваа за големиот пад на милан..
па ете ти пишав дека јас не очекувам да паднат и дека до самиот крај ќе се борат за титула..А кој не очекува пад на Милан? Почни од фановите на Милан. До пред 1 месец сите беа со став дека "Топ4 им е таргет сезонава" а убедливо во најдобра форма се во топ 5 лигите во европа изминативе 12-13 месеци.
Како и да е пријатно изненадување се сезонава, сакам комшиките до сам крај да останат у тесна борба за титула. Онака за 1-2 бода да им ја зееме. Нив среќа у ЛЕ ќе им посакам.![]()
убер сељак....цигари малборо и патики најк.
Лукаку велком ту Реал Мадрид хајлајтс...
Барела велком ту Јувентус хајлајтс..
Скриниар велком ту Јунајтед хајлајтс..
Бастони велком ту Ман Сит хајлајтс..
Гаљардини у ЈувеХу из некст??
И имајте на ум дека Гоче никад бе бил прв центарфор, за кого работел останатиот дел од нападот. Во Лацио Гоче и Роки да испадне сами пред гол, мораше на Роки да му се подаде! Наполи улогата на Роки ја имаше Кавани, во Интер исто Мурџо го зема за градење на завршницата, не примарно за финишер( таму во најдобрите утакмици играше бекПандев легенда на Серија А и балканскиот фудбал. Покрај такви играчи кои играле од овие простори во Италија да стигнеш да си најдобар стрелец, ништо не останува освен да му се поклониш до под.
И плус цела кариера, зборам и во 2007 година не беше физички спремен за 90 минути. И тогаш 65-70 минута го менваа и пак има вакви бројки.И имајте на ум дека Гоче никад бе бил прв центарфор, за кого работел останатиот дел од нападот. Во Лацио Гоче и Роки да испадне сами пред гол, мораше на Роки да му се подаде! Наполи улогата на Роки ја имаше Кавани, во Интер исто Мурџо го зема за градење на завршницата, не примарно за финишер( таму во најдобрите утакмици играше бек). Секаде бил она, тивка вода брег рони, освен со Лотито случајот.
Ај речи жими мајка?Ништо не кријам, врати се назад на темава кога почна оваа сезона, прв изјавив дека Милан ќе се бори за титула.. Нормално како секој фан на ривалски клуб ќе сакаш својот клуб да е прв (односно противникот да не реди победи), меѓутоа никогаш не сум ни помислил дека Милан ќе падне ниту дека сум го пишал тоа на форумов, за разлика од некои ваши членови кои толку беа убедени (и сеуште се и се надеваат на такво нешто) и секое ебано коло пишуваа за големиот пад на милан..