Boom Shaka Lakka
Silence!! .. I kill you!
- Член од
- 29 август 2008
- Мислења
- 10.926
- Поени од реакции
- 8.803
На друг вака, на мене неНе те прави тоа попаметен ниту похрабар
На друг вака, на мене неНе те прави тоа попаметен ниту похрабар
Daj sta das.. jebigaСакаш тажни од сега?
Mozebi e taka bidejki 3 klucni prvotimci nema da igraat kaj juve, dodeka site ovci se na broj kaj inter..Гледам кладилнициве на Интер им дале 2.4
А од другата страна, тимот на векот.
Сигурно слаби им се експертите.
Koj se tie?Mozebi e taka bidejki 3 klucni prvotimci nema da igraat kaj juve, dodeka site ovci se na broj kaj inter..
Од клучните само Квадрадо нема да игра.Koj se tie?
Де Лихт е најклучен, само тој можеше да се турка со Лукаку. Уште сега го замислувам Бонучи како се брани со газот пред него.Од клучните само Квадрадо нема да игра.
А од другите, Дибала, Сандро и Де Лигт.
Сандро и Де Лихт се поклучни од Квадрадо. Место Квадрадо ќе игра Киеза кој е у одлична форма, додека пак Фработа ќе игра лево место Сандро, што е огромен хендикеп. Киелини може и ќе се справи со Лукаку ако е спремен да изигра 90 минути, ама пак у Де Лихт повеќе доверба би имал у моментов. Дибала е исто хендикеп, иако у лоша форма вас увек ве дупчел. Ама и Мората го имаме, кој е во подобра форма од Дибала така да не е ова толкав хендикеп. Плус и он ви го има зачукано у повеќе наврати.Од клучните само Квадрадо нема да игра.
А од другите, Дибала, Сандро и Де Лигт.
Знам, се заебавам.Сандро и Де Лихт се поклучни од Квадрадо. Место Квадрадо ќе игра Киеза кој е у одлична форма, додека пак Фработа ќе игра лево место Сандро, што е огромен хендикеп. Киелини може и ќе се справи со Лукаку ако е спремен да изигра 90 минути, ама пак у Де Лихт повеќе доверба би имал у моментов. Дибала е исто хендикеп, иако у лоша форма вас увек ве дупчел. Ама и Мората го имаме, кој е во подобра форма од Дибала така да не е ова толкав хендикеп. Плус и он ви го има зачукано у повеќе наврати.
Исто и Мекени кој ни е еден од подобрите ако не и најдобар средињак сезонава нема да игра од старт изгледа, доста корисен би бил против тие копачите од Интер. Небитно, пак ќе ве согазиме.
Знам, се заебавам.
Киелини моментално би го задржал Лукаку едино со бомба.
Дај можен состав да видиме.
Интер вака би требало да искочи.
Ханда
Шкринијар - Де Фрај - Бастони
Хакими - Барела - Брозовиќ - Видал - Јанг
Лукаку - Лаутаро
Каде бе пак со Бентанкур и Рабио.
FixedСо ваков состав само Конте може да не спаси