Serie A 2020/21

Шампион?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
8f458a8762e2ac76b3036cb02036843e.jpg

2021ва, Хандановиќ сеуште пробува да докаже дека силата е јака со него и може со поглед да одбива топки

Villar e mozok, so 19 godini u derbi da igras vaka i da ne ti se tresat noze, strasen talent
Вилар за еден месец ќе прави 23 и воошто не покажа ништо денеска. Освен асистенцијава, имаше еден куп изгубени топки.

Зошто не можат секогаш да играат како на почеток од второ полувреме кога бркаат резултат?

Премногу висок интензитет, премногу натпревари. Треба ептен физички да се спремни и максимално концентрирани за таков пресинг.

Но, кога имаш противник кој е веќе полумртов, тогаш не му даваш шанса да се врати, особено кога знаеш дека скоро секое коло примаш голови и нешто дефанзивно не ти функционира. А ставот на Интер беше, еве ви топка, играјте се. Во 70 минута не верувам дека некој се надевал Рома да извади Х. Но, Интер се добродушни, па ги почестија.

Вилар за еден месец ќе прави 23 и воошто не покажа ништо денеска. Освен асистенцијава, имаше еден куп изгубени топки.
1 полувреме топка не изгуби.. 2ро имаше некој грешки ама за 22 годишен изигра супер покрај такви коњи како Видал..

Зошто не можат секогаш да играат како на почеток од второ полувреме кога бркаат резултат?

Зошто?
Затоа што имаат недостаток од квалитет, кој е суштински за константна игра.

Голем си, да не те учам основни работи :coffee:

Марли вака така со инкерите со тикетите ќе го напрај Милан шампион :D

Ама затоа Пирло е крив за слабите настапи на Јуве сезонава нели?

Навивачки пост беше, во погрешна тема го пишав, мислев дека сум во фан клуб :D

Јас не можам да ги сватам овие од Парма, со африканецот Ливерани! Или идејата им е сигурно да испаднат, па он како докажан стручњак би легнал како кец на десетка :facepalm:
Кој чур им требаше, само они си знаат!

Јас не можам да ги сватам овие од Парма, со африканецот Ливерани! Или идејата им е сигурно да испаднат, па он како докажан стручњак би легнал како кец на десетка :facepalm:
Они и @Scirea само знаат. :pos:

Па го отпуштија бе.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom