grande-juve
е ај да плачеме сега
- Член од
- 20 ноември 2017
- Мислења
- 1.484
- Поени од реакции
- 7.307
2021ва, Хандановиќ сеуште пробува да докаже дека силата е јака со него и може со поглед да одбива топки
Вилар за еден месец ќе прави 23 и воошто не покажа ништо денеска. Освен асистенцијава, имаше еден куп изгубени топки.Villar e mozok, so 19 godini u derbi da igras vaka i da ne ti se tresat noze, strasen talent
Премногу висок интензитет, премногу натпревари. Треба ептен физички да се спремни и максимално концентрирани за таков пресинг.Зошто не можат секогаш да играат како на почеток од второ полувреме кога бркаат резултат?
1 полувреме топка не изгуби.. 2ро имаше некој грешки ама за 22 годишен изигра супер покрај такви коњи како Видал..Вилар за еден месец ќе прави 23 и воошто не покажа ништо денеска. Освен асистенцијава, имаше еден куп изгубени топки.
Стави на старата вечер некоја стотка да победи
За сваки случај!!
Затоа што имаат недостаток од квалитет, кој е суштински за константна игра.Зошто не можат секогаш да играат како на почеток од второ полувреме кога бркаат резултат?
Зошто?
Ама затоа Пирло е крив за слабите настапи на Јуве сезонава нели?Затоа што имаат недостаток од квалитет, кој е суштински за константна игра.
Голем си, да не те учам основни работи
Грешно, Короната е крива кај одредени играчи.Ама затоа Пирло е крив за слабите настапи на Јуве сезонава нели?
Навивачки пост беше, во погрешна тема го пишав, мислев дека сум во фан клубЗатоа што имаат недостаток од квалитет, кој е суштински за константна игра.
Голем си, да не те учам основни работи
Они и @Scirea само знаат.Јас не можам да ги сватам овие од Парма, со африканецот Ливерани! Или идејата им е сигурно да испаднат, па он како докажан стручњак би легнал како кец на десетка
Кој чур им требаше, само они си знаат!
Па го отпуштија бе.Јас не можам да ги сватам овие од Парма, со африканецот Ливерани! Или идејата им е сигурно да испаднат, па он како докажан стручњак би легнал како кец на десетка
Кој чур им требаше, само они си знаат!
Да, откако им еба матер!Па го отпуштија бе.