Serie A 2019/2020

Шампион?


  • Вкупно гласачи
    122
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Syn

^ Фабричка грешка
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.146
Поени од реакции
40.867
Навивачиве на Интер имаат среќа што Емануеле Џакерини е стар и ептен неприфатлив иначе Конте и него ќе го собереше во тим.

Конте е тренериште, тоа е јасно, али многу се нервирам коа некој тренер ќе се залепи со некој играч и го шета, го мрцвари каде и да оди. Дај измисли нешто, пробај нешто, не биди досаден му ебем матер му ебем. Мозес не знаев дека уште функционира братот после ова мускулниве повреди. Појше не игра отколку што игра последниве години и уопште не ми е јасен Конте во случајов. Ама па секако го зема за бекап некаков, не е фрка, ова е 'мртав се кише не боји' тип на трансфер.

На пример исто и Де Шиљо чека да дознае кој ќе биде следен тим на Алегри за да знае да почне да се пакува грдниот, туга една.
iznudeno resenie, otkako umre trampata politano - spinacola, taka da mozes da vidis kakov target momentalno imaat za toj del od terenot po transferite na young i sega moses ili propadnatiot na spinacola, glaven akcent bese i seuste e staven na sredinata i napadot, toa mozes da go sporedis i od iminjata koi dojdoa tamu so onie koi dojdoa na za levo i desno, a i od momentalnite spekulacii ( eriksen i zhiru od celzi ).
Steta perisic ne uspea ko wing back, kolku i da ne go sakavme za napred e izmislen za bilo koj u timov momentalno ali ocigledno pa so nego defanzivata premnogu ke trpese, posle edna prijatelska i 2-3 treninzi konte izjavi deka ne e za toj del od terenot perisic sto znacese i stavanje na transfer lista instantno zaso u 352 jedino ko wing back mozese da mu se najde mesto.
 

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.382
Поени од реакции
3.892
Џони го тера овој муабет со години, како сезонава само :icon_lol:

До пред неколку години беа Герман Денис, Калиниќ, Бергесио итн.
Сепак Иличиќ му е најомразен фудбалер, со години го тормози Интер.

@Трибиани повели друже една од омилените твои утакмици :D

Лелеј која утакмица! Тука на братот мој @Stefan-kobe му се скратија 20 години од животот ради Хандановиќ. Дај боже уште 20 да ти бидат скратени :pos:
 

placeb

place_b
Член од
21 јуни 2016
Мислења
3.342
Поени од реакции
3.119
Ццц...свашта...
 

Syn

^ Фабричка грешка
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.146
Поени од реакции
40.867
Ццц...свашта...
nekoj vaka, nekoj go trga krstot od logoto radi ulizavanje na random svetski pazari. :)
 

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.435
Поени од реакции
5.392
Добри 20 минути

Sent from my MI 5 using Tapatalk
 

placeb

place_b
Член од
21 јуни 2016
Мислења
3.342
Поени од реакции
3.119
Учете од царевите бе...ги цицаат арапиве а ништо не прават...Респек'Т.
 

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.749
Поени од реакции
8.829
Интер...коските ќе ги остат против Наполи за со Лече да изиграат нерешено и да се мачат да сврзат две акции...Лукаку и Лаутаро јаките играчи..да испоцркаат дај боже.


Глуп муабет форсираш сезонава, жими се' :coffee:
Секогаш форсирам глуп муабет господине Бираги|Чан
 

placeb

place_b
Член од
21 јуни 2016
Мислења
3.342
Поени од реакции
3.119
За вечер да зајте што ќе се случува...

Пред само десетина дена, двата тима се сретнаа еден против друг во натпревар од Серија А. Јувентус ја онадеше Рома 2: 1 на Олимпико и сега Рома ќе се обиде да се одмазди, но за Купот на Италија.

Обајцата тренери се очекува да направат измени. Даглас Коста и Гонзало Игуаин ќе ги заменат Арон Рамси и Пауло Дибала . Маурисио Сари изјави дека сеуште не решил дали ќе му даде пауза на Кристијано Роналдо. Сепак, се очекува да игра петкратниот добитник на Златната топка. Даниеле Ругани ќе биде во партнерство со Леонардо Бонучи во центарот на одбраната, со легендата Буфон на голот.Рома патува во Торино без Џекото, што е голем проблем за Пауло Фонсека. Босанецот ќе го замени Никола Калиниќ како осамен напаѓач во формацијата 4-2-3-1.
Статистиката пред натпреварите е во целост во корист на Јуве. Бјанконерите ги освоија своите последни 9 ромски домаќинства со гол разлика од 21: 3.

Интересно е што последните четири натпревари меѓу нив во Торино секогаш завршија со резултат 1: 0. Нашата прогноза е дека трендот ќе продолжи и оваа вечер.

Предвидување: Јувентус - Рома 1-0
АВТОР - ГООГЛЕ:D ТРАНСЛЕЈТ
 
Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom