Serie A 2019/2020

Шампион?

• Вкупно гласачи
    122
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.219
Поени од реакции
13.107
Сакам јавно да им се извиним на Цобе и на Џонтра (кој иако не е више на форум, знам дека не чита кој иде на кафе у интернет кафето у село) за расправијата за Андре Конти, каква превара од играч мајко мила!
И мене ми дужиш извинување за споредбата Кутроне - Лаутаро

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Член од
23 август 2010
Мислења
39.678
Поени од реакции
115.342
И мене ми дужиш извинување за споредбата Кутроне - Лаутаро

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Dobro toa e Marli, Suso pojak od Kutinjo, Inter i Milan ista jacina na timovite samo Ikardi ni ja prael malata razlika, Kutrone pojak od Lautaro, Konti standarden reprezentativec na Italija (0 nastapi) itn itn. :icon_lol:

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.709
Поени од реакции
17.601
Наполи, Јуве, Интер нерешено :toe:

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.516
Поени од реакции
8.226
доста атрактивни голови паднаа.

Габиадини, Куаме, Милик...

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Онај Џеко играње алал нека му е...one man show e во Рома моментално..трча шрипнтој,асистира,дава голој,покрива на сите страни,отвора простор( :icon_lol: )..се игра да му ебам глата негова..како втора младост да доживува.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.122
Поени од реакции
46.090
riberi mozno e da go kaznat dosta za ova, veke dobi i direkten crven iako go nema toa vo videoto taka da sigurno 2 meca suspenzija ke dobie po avtomatizam, ali bi trebalo dosta pogolema da dobie, ronaldo za ova u spanija mislam 6 utakmici bese kaznet.

Ne znam sto mu bidna, blekaut, zasluzuva rigorozna kazna.

Sto e najtragicno situacijata za koja se bunea bese cista, dzabe placea ko picki.

Последно уредено:

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.203
Поени од реакции
18.311
Пет утакмици минимум заслужува ова. Еднаш го закачи, па уште еднаш.

Овде зависи што ќе напише помошникот во извештајот, ако напише нешто во смисла агресивно однесување и физички напад може ептен дебело да го јаде Рибери. Ама не ми се верува, веројатно ќе нотираат нешто во смисла благ физички контакт, надополнет со вербални протести.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.122
Поени од реакции
46.090
i ja mislam taka, deka ke lapa poblaga kazna, 3 da receme, samo problem e vtoriot kontakt, ako ne dobie debela kazna e klasicno progleduvanje niz prsti i bi imal srekja vo takva situacija. Ronaldo butna sudija, a znaeme on kakva reputacija imase i ima pa nemase pardoni za nego, e sea toa bese apla u spotlajt ko i uvek barsa - real, ova posle mec, fateno od kameri, stoznam, razlicna liga, mozebi i razlicen kriterium. Ne deka mi e mene bitno kolku bi lapal kazna konkretno so inter igraat tek za 7 kola, ali u sekoj slucaj dosta debilno i neprofesionalno odnesuvanje u sitacija koga i ne bea osteteni, baska riberi e be, sve ima osvoeno na klupsko nivo, chemu blackout.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.933
Поени од реакции
8.821
Онај Џеко играње алал нека му е...one man show e во Рома моментално..трча шрипнтој,асистира,дава голој,покрива на сите страни,отвора простор( :icon_lol: )..се игра да му ебам глата негова..како втора младост да доживува.
Јас сакав да се дрзнам да ви пишам во фан клубот уште летото, зошто толку сте напалени на Лукаку а Џеко ви беше у стил who cares ако дојде. Нормално Лукаку е инвестиција за повеќе години. Али Џеко освен што е стар, ја стварно незнам што друга предност има Лукаку.
Џеко градење и прием на топка, одлична техника, у задње време асистенции ала Тоти, одличен преглед на игра, па дури у задње време почна играчи да претрчува, слаломи да прави :D Голови за разлика од Лукаку дава и надвор од шеснаесетник. Лукаку можеби е поснажен, али и Џеко е грамада голема, што знам, на пример Џеко да го земавте немаше ништо помал да биде ефектот во нападот од она што го прави и допринесува Лукаку.
Можда малку сум субјективен, ама мислам дека не сум далеку од вистината :)

И највеќе ме импресионира од каде најде мотив да игра вака добро на 33 години, во тимот кој од година на година делува послаб и продава играчи. Од каде таа воља, кога во Јуни и Јули сакаше да игра во Интер без разлика на се.

Член од
24 октомври 2014
Мислења
2.803
Поени од реакции
2.446
Јас сакав да се дрзнам да ви пишам во фан клубот уште летото, зошто толку сте напалени на Лукаку а Џеко ви беше у стил who cares ако дојде. Нормално Лукаку е инвестиција за повеќе години. Али Џеко освен што е стар, ја стварно незнам што друга предност има Лукаку.
Џеко градење и прием на топка, одлична техника, у задње време асистенции ала Тоти, одличен преглед на игра, па дури у задње време почна играчи да претрчува, слаломи да прави :D Голови за разлика од Лукаку дава и надвор од шеснаесетник. Лукаку можеби е поснажен, али и Џеко е грамада голема, што знам, на пример Џеко да го земавте немаше ништо помал да биде ефектот во нападот од она што го прави и допринесува Лукаку.
Можда малку сум субјективен, ама мислам дека не сум далеку од вистината :)

И највеќе ме импресионира од каде најде мотив да игра вака добро на 33 години, во тимот кој од година на година делува послаб и продава играчи. Од каде таа воља, кога во Јуни и Јули сакаше да игра во Интер без разлика на се.
Професионален фудбалер е, не е некое размазено детиште што нешто не му е по мерак па ај нема да се замарам. Еден тон искуство има, знае како треба.

Член од
1 септември 2014
Мислења
5.155
Поени од реакции
7.858
Џеко е страшен играч, веќе деценија и кусур можам да кажам во топ3 екс-ју играчи е човекот со страшна игра, статистика и пред се константност..

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.933
Поени од реакции
8.821
Џеко е страшен играч, веќе деценија и кусур можам да кажам во топ3 екс-ју играчи е човекот со страшна игра, статистика и пред се константност..
Само првата сезона во Рома му е за заборав, све што можеше да промаши, све промаши, дури и празни голови, после таа сезона воскресна :D

6qLcm7m.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom