Serie A 2019/2020

• Креатор на темата Креатор на темата Splendora
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    122
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Сакам јавно да им се извиним на Цобе и на Џонтра (кој иако не е више на форум, знам дека не чита кој иде на кафе у интернет кафето у село) за расправијата за Андре Конти, каква превара од играч мајко мила!
И мене ми дужиш извинување за споредбата Кутроне - Лаутаро [emoji4]

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

И мене ми дужиш извинување за споредбата Кутроне - Лаутаро [emoji4]

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Dobro toa e Marli, Suso pojak od Kutinjo, Inter i Milan ista jacina na timovite samo Ikardi ni ja prael malata razlika, Kutrone pojak od Lautaro, Konti standarden reprezentativec na Italija (0 nastapi) itn itn. :icon_lol:

доста атрактивни голови паднаа.

Габиадини, Куаме, Милик...

Онај Џеко играње алал нека му е...one man show e во Рома моментално..трча шрипнтој,асистира,дава голој,покрива на сите страни,отвора простор( :icon_lol: )..се игра да му ебам глата негова..како втора младост да доживува.

riberi mozno e da go kaznat dosta za ova, veke dobi i direkten crven iako go nema toa vo videoto taka da sigurno 2 meca suspenzija ke dobie po avtomatizam, ali bi trebalo dosta pogolema da dobie, ronaldo za ova u spanija mislam 6 utakmici bese kaznet.

Ne znam sto mu bidna, blekaut, zasluzuva rigorozna kazna.

Sto e najtragicno situacijata za koja se bunea bese cista, dzabe placea ko picki.

Последно уредено:
Пет утакмици минимум заслужува ова. Еднаш го закачи, па уште еднаш.

Овде зависи што ќе напише помошникот во извештајот, ако напише нешто во смисла агресивно однесување и физички напад може ептен дебело да го јаде Рибери. Ама не ми се верува, веројатно ќе нотираат нешто во смисла благ физички контакт, надополнет со вербални протести.

i ja mislam taka, deka ke lapa poblaga kazna, 3 da receme, samo problem e vtoriot kontakt, ako ne dobie debela kazna e klasicno progleduvanje niz prsti i bi imal srekja vo takva situacija. Ronaldo butna sudija, a znaeme on kakva reputacija imase i ima pa nemase pardoni za nego, e sea toa bese apla u spotlajt ko i uvek barsa - real, ova posle mec, fateno od kameri, stoznam, razlicna liga, mozebi i razlicen kriterium. Ne deka mi e mene bitno kolku bi lapal kazna konkretno so inter igraat tek za 7 kola, ali u sekoj slucaj dosta debilno i neprofesionalno odnesuvanje u sitacija koga i ne bea osteteni, baska riberi e be, sve ima osvoeno na klupsko nivo, chemu blackout.

Онај Џеко играње алал нека му е...one man show e во Рома моментално..трча шрипнтој,асистира,дава голој,покрива на сите страни,отвора простор( :icon_lol: )..се игра да му ебам глата негова..како втора младост да доживува.
Јас сакав да се дрзнам да ви пишам во фан клубот уште летото, зошто толку сте напалени на Лукаку а Џеко ви беше у стил who cares ако дојде. Нормално Лукаку е инвестиција за повеќе години. Али Џеко освен што е стар, ја стварно незнам што друга предност има Лукаку.
Џеко градење и прием на топка, одлична техника, у задње време асистенции ала Тоти, одличен преглед на игра, па дури у задње време почна играчи да претрчува, слаломи да прави :D Голови за разлика од Лукаку дава и надвор од шеснаесетник. Лукаку можеби е поснажен, али и Џеко е грамада голема, што знам, на пример Џеко да го земавте немаше ништо помал да биде ефектот во нападот од она што го прави и допринесува Лукаку.
Можда малку сум субјективен, ама мислам дека не сум далеку од вистината :)

И највеќе ме импресионира од каде најде мотив да игра вака добро на 33 години, во тимот кој од година на година делува послаб и продава играчи. Од каде таа воља, кога во Јуни и Јули сакаше да игра во Интер без разлика на се.

Јас сакав да се дрзнам да ви пишам во фан клубот уште летото, зошто толку сте напалени на Лукаку а Џеко ви беше у стил who cares ако дојде. Нормално Лукаку е инвестиција за повеќе години. Али Џеко освен што е стар, ја стварно незнам што друга предност има Лукаку.
Џеко градење и прием на топка, одлична техника, у задње време асистенции ала Тоти, одличен преглед на игра, па дури у задње време почна играчи да претрчува, слаломи да прави :D Голови за разлика од Лукаку дава и надвор од шеснаесетник. Лукаку можеби е поснажен, али и Џеко е грамада голема, што знам, на пример Џеко да го земавте немаше ништо помал да биде ефектот во нападот од она што го прави и допринесува Лукаку.
Можда малку сум субјективен, ама мислам дека не сум далеку од вистината :)

И највеќе ме импресионира од каде најде мотив да игра вака добро на 33 години, во тимот кој од година на година делува послаб и продава играчи. Од каде таа воља, кога во Јуни и Јули сакаше да игра во Интер без разлика на се.
Професионален фудбалер е, не е некое размазено детиште што нешто не му е по мерак па ај нема да се замарам. Еден тон искуство има, знае како треба.

Џеко е страшен играч, веќе деценија и кусур можам да кажам во топ3 екс-ју играчи е човекот со страшна игра, статистика и пред се константност..

Џеко е страшен играч, веќе деценија и кусур можам да кажам во топ3 екс-ју играчи е човекот со страшна игра, статистика и пред се константност..
Само првата сезона во Рома му е за заборав, све што можеше да промаши, све промаши, дури и празни голови, после таа сезона воскресна :D

6qLcm7m.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom