Serie A 2019/2020

Шампион?

• Вкупно гласачи
    122
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Јас сакав да се дрзнам да ви пишам во фан клубот уште летото, зошто толку сте напалени на Лукаку а Џеко ви беше у стил who cares ако дојде. Нормално Лукаку е инвестиција за повеќе години. Али Џеко освен што е стар, ја стварно незнам што друга предност има Лукаку.
Џеко градење и прием на топка, одлична техника, у задње време асистенции ала Тоти, одличен преглед на игра, па дури у задње време почна играчи да претрчува, слаломи да прави :D Голови за разлика од Лукаку дава и надвор од шеснаесетник. Лукаку можеби е поснажен, али и Џеко е грамада голема, што знам, на пример Џеко да го земавте немаше ништо помал да биде ефектот во нападот од она што го прави и допринесува Лукаку.
Можда малку сум субјективен, ама мислам дека не сум далеку од вистината :)

И највеќе ме импресионира од каде најде мотив да игра вака добро на 33 години, во тимот кој од година на година делува послаб и продава играчи. Од каде таа воља, кога во Јуни и Јули сакаше да игра во Интер без разлика на се.
Според мене Џеко е дури подобар од Икарди..во ниту еден фудбалски сегмент освен шут не заостанува Џеко..што е најинтересно не ни знам зошто Сити така се откажаа од него..и сега да беше таму ќе се истуреше од голој

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
Според мене Џеко е дури подобар од Икарди..во ниту еден фудбалски сегмент освен шут не заостанува Џеко..што е најинтересно не ни знам зошто Сити така се откажаа од него..и сега да беше таму ќе се истуреше од голој
Можеби англиското не му лежеше толку, вака гледано створен е за Калчото

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Можеби англиското не му лежеше толку, вака гледано створен е за Калчото
Без да отворам Википедија вака на прво колку што памтам даваше голој и во Анлгиското..една сезона се истури, мислам 2013-2014 кога беа шампиони..и во Германското да не прајме муабет..едноставно роден напаѓач..створен за секоја лига е Џеко

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967

Играчиве на милан против рома ... колективен мозочен удар.
Бреиииииииииииииииииииј. Полувремето на Бакајоко од пред 2 сезони, пресликано кај сите играчи на Милан...

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.215
Поени од реакции
18.353
Три натпревари суспензија и 20 илјади евра парична казна за Рибери.

Очекувано премалку, дури може со жалба и на два да му ја намалат.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.190
Поени од реакции
46.404
Бреиииииииииииииииииииј. Полувремето на Бакајоко од пред 2 сезони, пресликано кај сите играчи на Милан...
vidi go kesi, at first is like, sea ke vidite vie kao se iznesue topka od sesnaesterec vi ebam klosarite, posle 4 sekundi ne znae kaj tera trca u obraten smer smesta namesti sansa za roma.
u pravo e ovoj sto go tvitnal videovo, 10 igraci se problem, ne treba da se fakaat za eden ( najverojatno aludira na suso ), a koga 10 igraci vaka kolektivno ne znaat kaj teraat se znae kade e lociran problemot.

Moze ovoj milan mnogu podobro od ova, nema vrska sto igracki i ne stoi bas dobro, i lazio ne stojat so godini ama go imaat inzagi koj znae kako u takva situacija, barem za oko igraat dopadliv fudbal i nikad ne deluvale ko na videovo od pogore.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
vidi go kesi, at first is like, sea ke vidite vie kao se iznesue topka od sesnaesterec vi ebam klosarite, posle 4 sekundi ne znae kaj tera trca u obraten smer smesta namesti sansa za roma.
u pravo e ovoj sto go tvitnal videovo, 10 igraci se problem, ne treba da se fakaat za eden ( najverojatno aludira na suso ), a koga 10 igraci vaka kolektivno ne znaat kaj teraat se znae kade e lociran problemot.

Moze ovoj milan mnogu podobro od ova, nema vrska sto igracki i ne stoi bas dobro, i lazio ne stojat so godini ama go imaat inzagi koj znae kako u takva situacija, barem za oko igraat dopadliv fudbal i nikad ne deluvale ko na videovo od pogore.
Работата е што Сусо е најскилфул играч што го имаат и сите очекуваат од него, да напраи нешто. Добро, сеа ќе ми се фатат Миланезиве за Пакета ама истиот ми делува мене ко да не е уклопен доволно во лигава, како да му треба време, многу ми е лежерен. Е сеа, кога цела дефанзива на противничките играчи се фокусира на него, и го затвараат (најчесто полесно од очекуваното, зошто знае да биде доста предвидлив), наместо прстот да се покаже кон оние кои се движат на терен ко да имаат мозочен удар они пљукаат по него. И да, во право си, не може сите играчи да се толкаво дно.

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Во Милан Бонучи и Игуаин беа изгубени камоли за овие Кеси Меси :D

Да им го пуштиме Де Лихт на позајмица,таман ќе си се најдат,овие леви овој не знае кај тера,комедии ќе биде.

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.567
Поени од реакции
4.546
Три натпревари суспензија и 20 илјади евра парична казна за Рибери.

Очекувано премалку, дури може со жалба и на два да му ја намалат.
Може и на два да му ја намалат ако се извини. :D

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Тоа важи само за оние во црно-бел дрес :misticen:
Не се слагам, мислам дека Удинезе немаат толку јаки „врски“ у федерација...
Автоматски споено мислење:

tuuuuuuuuuuuuuuuuurbo huhuhuhuhumor.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom