Serie A 2019/2020

Шампион?

• Вкупно гласачи
    122
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.325
Поени од реакции
15.577
Јас мислев дека е офсајд, ама од тоа на Арена што пуштија од Вар не беше офсајд.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.686
Поени од реакции
115.382
Pa hajlajtsov mislam od Sky bese, usporenata snimka so liniite ubavo pokaza deka e ofsajd. Bi go kaznil dozivotno sudijata, koj i da bese. I ne samo nego, nego i sekoj sto zamizuva na ocigledni raboti.

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Конте се жали дека нонстоп играле истите играчи и немале квалитетни замени.

Од кај ми е познато ова?хммм.

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786

:icon_lol:

Шала на страна, уште не ми се верува дека го промаши ова Бернардески... За Де Лихт се фаќате а ова беше фејл на уткамицата.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.203
Поени од реакции
18.311
Мега јак првенец на малиов, ќе се потепаат за него екипиве наредно лето.

Него не беше она непостоечки пенал за Јуве? Од една мртва снимка шо ја видов мислам дека беше надвор фаулот.
Прво и судијата досуди слободен удар, ама гледаше ВАР и се корегираше.

Чист пенал си беше иначе, во шеснаесетникот беше прекршокот над десната нога на Пјаниќ.

Инаку на повеќе релевантни италијански медиуми читам сомнежи за евентуален офсајд на Кандрева. Баш ме интересира што ќе кажат Ники и Рицоли за оваа ситуација.

Последно уредено:
Член од
23 август 2010
Мислења
39.686
Поени од реакции
115.382
Прво и судијата досуди слободен удар, ама гледаше ВАР и се корегираше.

Чист пенал си беше иначе, во шеснаесетникот беше прекршокот над десната нога на Пјаниќ.

Инаку на повеќе релевантни италијански медиуми читам сомнежи за евентуален офсајд на Кандрева. Баш ме интересира што ќе кажат Ники и Рицоли за оваа ситуација.
Mene ne nervira sto na oficijalnata slika od Var sto ja pustile vo prenos Kandreva e vo ofsajd, a podocna imaat objasneto deka radi nogata na igracot na Parma Kandreva e vo dozvolena pozicija. Ili ne znaat da gi nacrtaat toa liniite (iako verojatno kompjuterski se pravi toa) ili se retardirani, treto nema. Eve Urko vika u prenosot drugse pokazale i bilo cisto sve, jas od hajlajtsot sto vidov mi licese na ofsajd...

Член од
30 август 2017
Мислења
998
Поени од реакции
1.434
Се надевам никому нема да му се случи да и се дели правда во животот со мозок на интераш

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Се надевам никому нема да му се случи да и се дели правда во животот со мозок на интераш
Zavisi koj interas.. imas objektiven interas - tribiani pa posle gi imas stefan i syn kaj sto dlaboko vo sebe znaat deka juve e bog i batina samo ne go priznavaat toa i na kraj gi imas darko ufo i toj sk-92 kaj sto se dno dna

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Цртајте линии, па оправајте се. :D

Со нацртани е чиста ситуација, без линии е сосем спротивна.
И најверојатно е ОК ситуацијата :cautious:

Лево од раката на 36, се гледа малку ногата на 21(ваљда). Таму е најблиската точка до голот на Парма. За Кандрева, шпицот од копачката е најблиску. 1572168215635.png

п.с. Ваљда се пописмени од оние на Ајакс - Челзи, каде што според Десаи лошо паузирале за поништениот гол на Ајакс.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Abe cim e gol znaci e gol, si ima var i toa e toa.. istovo go kazav i minatiot vikend, cim ne dosudija penal za bolonja si ima var i si znaat sudiite i toa e toa..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom