Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не знам ништо за овој од Аталанта ама по неколку збора можиш да сетиш кој е криминалецот во муабетотПрегледај го приврзокот 236375
Не знам, еве, може треба на некој да му текне и да се запраша дали екипа која е апсолутен рекордер во изгубени финалиња(7) треба воопшто да биде дел од такво елитно натпреварување.
Како само Јувентус кога во таа суперлига би учествувале Рома, Интер, Милан, Јувентус и мислам и Лацио исто и тимови како Ајакс кои иѓаѕат историја и навивачи во др не ви се мешам во муабетотИдејата не е на место затоа што до овој потег нема да ја зајакне лигата, туку само Јувентус. Тој идејата за експоужр на уталијанскиѕе клубови треба да ја презентира на домапен план и да работи со дтругие гиганти на тоа поле а не сам да се одвои од останатите само затоа што е во моментов над нив. Замисли ова да било идеја на Морати или Силвио додека Јуве беа во втора лига и да се остварело, па вака мизерен Милан да е во таа елитна лига само затоа што бил дел од нејзино основање а ваков јак Јуве не, затоа што за време на основање бил во втора лига за местење утакмици.
Не е ова Евровизија.
Ањели му одговори дека баш он сака Милан и Интер да бидат силни, затоа што само така ке се крене квалитетот на лигата и Јувентус ке биде уште посилен
А кај прочита дека целта му е да ја зајакнувал лигата?
Треба да си го заработиш учеството во таа лига. Зошто пример би биле за учество во моментов Евертон а не Вулвс или Сити? Зошто Лајпциг не на сметка на Вердер пример? Тешка глупост е предлогов а и воедно, коинсе тие други претседатели кои го поддржале овој предлог?Како само Јувентус кога во таа суперлига би учествувале Рома, Интер, Милан, Јувентус и мислам и Лацио исто и тимови како Ајакс кои иѓаѕат историја и навивачи во др не ви се мешам во муабетот
И нее идеја само на Ањели туку и на претседателите од др поголеми клубови.
Имаше лани цела статија. Иначе да бидиме јасни јас сум против ваков предлог и таква лига.Јас така ја сфатив оваа негова изјава.
Автоматски споено мислење:
Треба да си го заработиш учеството во таа лига. Зошто пример би биле за учество во моментов Евертон а не Вулвс или Сити? Зошто Лајпциг не на сметка на Вердер пример? Тешка глупост е предлогов а и воедно, коинсе тие други претседатели кои го поддржале овој предлог?
Чисто се сомневам градоначалникот нивни да враќа на извртена изјава.Имаше лани цела статија. Иначе да бидиме јасни јас сум против ваков предлог и таква лига.
Исто и скроз против глупата изјава ако е вистина а не извртена
Ако е веќе така си заслужил нека му кисни ама познавајќи ги медиумите во Италија од мува слон ќе напрат и извртат а и неможиш да знајш дали го прашале новинарите бес овај да знај дали е таква изјавата или не, како и да е ако е вистина ептен е глуп.Чисто се сомневам градоначалникот нивни да враќа на извртена изјава.
Интересна реченица. Пеја Солев Рацин.уталијанскиѕе клубови треба да ја презентира на домапен план и да работи со дтругие гиганти
Интересна реченица. Пеја Солев Рацин.
Not to mention дека после првите мечеви во ЛШ, Аталанта подобро ја претставува Италија него ли Јуве :')Значи во првиот пост за ова имате линк до football italia со се што рекол, а после дискутирате две страни "чекај да видам што рекол може извртена е изјавата"
Имаше дискусија за таа тема за супер лига и таму пишав дека таа идеја ако се реализира ќе биде смрт за фудбалот. Овде не е темата за тоа, да не ја шириме. Ич не ме интересира што Интер би бил дел од тоа, секогаш ќе бидам против. Спортот е гола вода ако нема големи и мали, Давид против Голијат, Лестер, Порто, Тотенхем, Ајакс...
Да се паднат некако, ќе биде карма во најаваNot to mention дека после првите мечеви во ЛШ, Аталанта подобро ја претставува Италија него ли Јуве :')