Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како рационално ќе објасниш билошто, на фан-база што уште верува дека Морати им го наместил Калчополи.Не знам како да ви се нацрта дека не можеш да го одложиш ова коло кога не си обезбедил ни термин за одигрување на предходното, а немаш слободен термин ако ситуацијата се влоши и треба да се одложи некое наредно коло. Во ваков тесен распоред единствено има смисла да се игра без публика и да се заврши сезоната.

Srusija rekord vo odbieni zalbi ama bitno Morati im namestil.Како рационално ќе објасниш билошто, на фан-база што уште верува дека Морати им го наместил Калчополи.![]()

1000 пати боље Лацио него Јуве![]()
11 градчиња во Северна Италија во целост се изолирани/блокирани влез и излез , веќе втора недела.. празни плоштади , откажани тоест забранети секакви културни манифестаци и јавни собири, забрана за барови ресторани библиотеки фитнес центри итд итд да не редам.. а вас ве изненади и ве погоди што откажуваат ебени фудбалски утакмици.. Дечки , светот не се врти околу Интер , и околу фудбалот. И кур го боли некој тука во Италија во овој момент за густиот распоред во мај на Интер , искрено .
Тоа едноставно не е точно.Дечки , светот не се врти околу Интер
Зашто не ја одложија Интер-Лудогорец во истиот регион пред два дена?Јас како што гледам ги одложуваат сите мечеви од тој регион.
Баталете јувенташи и интераши стварно не ја сфаќам галамата што сте ја кренале.
problemot e ednostaven i se odnesuva na utakmicite sto sledat, dali i slednoto kolo ke bide otkazano, i ona koe sledi nedela dena podocna, dokolku nema moznost da se igraat utakmici so publika. Ako ne se otkaze, i resat da igraat bez publika togas koja e logikata ova kolo da se odlozi i vo takva situacija kako i da ja vrtis odlukata ke e presomnitelna. Ova so koronava ima tendencija da se shiri momentalno, brojkata od den na den e pogolema, sigurno ova nema da se stabilizira vo slednite nedela, dve pa i poveke mozebi.Јас како што гледам ги одложуваат сите мечеви од тој регион.
Баталете јувенташи и интераши стварно не ја сфаќам галамата што сте ја кренале.
. Vtoriot problem e slednoto kolo, inter igra doma so sasuolo, so ili bez publika, ako e vtorovo i se vodime spored denesnava logika, i toa treba da se odlozi i veke se sozdavaat ogromni problemi za Serija A, bidejki i EP se igra ovaa godina taka da igracite ke treba da bidat dostapni i za svoite reprezentacii po krajot od sezonata.