Serie A 2019/2020

• Креатор на темата Креатор на темата Splendora
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    122
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Не знам како да ви се нацрта дека не можеш да го одложиш ова коло кога не си обезбедил ни термин за одигрување на предходното, а немаш слободен термин ако ситуацијата се влоши и треба да се одложи некое наредно коло. Во ваков тесен распоред единствено има смисла да се игра без публика и да се заврши сезоната.
Како рационално ќе објасниш билошто, на фан-база што уште верува дека Морати им го наместил Калчополи. :)

Јувентус го мести првенството, Земјата е рамна плоча, вакцините се штетни - ДПМНЕ и навивачите на Интер.

Sent from my Redmi

Ова Серија А во моментов е двајца се караат, третиот користи.
Ќе си земе Лацио титула па џабе ќе им биде на Јуве и 28 мај да закажат.

11 градчиња во Северна Италија во целост се изолирани/блокирани влез и излез , веќе втора недела.. празни плоштади , откажани тоест забранети секакви културни манифестаци и јавни собири, забрана за барови ресторани библиотеки фитнес центри итд итд да не редам.. а вас ве изненади и ве погоди што откажуваат ебени фудбалски утакмици.. Дечки , светот не се врти околу Интер , и околу фудбалот. И кур го боли некој тука во Италија во овој момент за густиот распоред во мај на Интер , искрено .

Јас како што гледам ги одложуваат сите мечеви од тој регион.

Баталете јувенташи и интераши стварно не ја сфаќам галамата што сте ја кренале.

11 градчиња во Северна Италија во целост се изолирани/блокирани влез и излез , веќе втора недела.. празни плоштади , откажани тоест забранети секакви културни манифестаци и јавни собири, забрана за барови ресторани библиотеки фитнес центри итд итд да не редам.. а вас ве изненади и ве погоди што откажуваат ебени фудбалски утакмици.. Дечки , светот не се врти околу Интер , и околу фудбалот. И кур го боли некој тука во Италија во овој момент за густиот распоред во мај на Интер , искрено .

А и реално онака не враќаа пари Јуве па не гледам зашто да не се одигра без публика.
Нели и онака сте најбољи па што ќе ви сменеше публиката.

Зашто не ја одложија Интер-Лудогорец во истиот регион пред два дена?

problemot e ednostaven i se odnesuva na utakmicite sto sledat, dali i slednoto kolo ke bide otkazano, i ona koe sledi nedela dena podocna, dokolku nema moznost da se igraat utakmici so publika. Ako ne se otkaze, i resat da igraat bez publika togas koja e logikata ova kolo da se odlozi i vo takva situacija kako i da ja vrtis odlukata ke e presomnitelna. Ova so koronava ima tendencija da se shiri momentalno, brojkata od den na den e pogolema, sigurno ova nema da se stabilizira vo slednite nedela, dve pa i poveke mozebi.

Ja licno nemam nisto protiv toa da se odlozuvaat natprevarite, ama prviot problem za mene licno e faktot sto prethodnoto kolo koe e odlozeno, odnosno natprevarite sto se odlozeni, ne se prezakazani, a od ova kolo za 15 min ja naredija koga ke se igra :). Vtoriot problem e slednoto kolo, inter igra doma so sasuolo, so ili bez publika, ako e vtorovo i se vodime spored denesnava logika, i toa treba da se odlozi i veke se sozdavaat ogromni problemi za Serija A, bidejki i EP se igra ovaa godina taka da igracite ke treba da bidat dostapni i za svoite reprezentacii po krajot od sezonata.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom