Serie A 2019/2020

• Креатор на темата Креатор на темата Splendora
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    122
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Нели немаше врска дали се игра со или без публика?
Што е сега плачење?
Па ете плачеме дека Јувентус е поштен тим и не можеме поштено да го победиме дека е прејак и ќе ни ја дупни глата.

Уште еден интересен факт Интер-Сампдорија сеуште нема датум а и немало место за датум ама со Јувентус одма најдоа... :pos:

Сеа наредно коло пошто пак ќе има корона да видиме дали ќе се одложи...

Зашто Јувентус нејќе да ги врати парите на фановите и да игра пред празни трибини како што играше Интер против Лудогорец поради корона вирусот. Ај сега ти погоди од три пати зашто токму помеѓу Наполи и Аталанта претпоследно коло го ставија?
Немам коментар после ова шо го прочитав,без зборови останав :)
Ене пишал членот погоре, финансии се во прашање, и ништо повеќе не бидете како децата мали или оние дедовците шо дремат по кладилници и се караат кој натпревар бил наместен оти тие не можеле да фатат ливче со 23747 утакмици со 20 денари

Па ете плачеме дека Јувентус е поштен тим и не можеме поштено да го победиме дека е прејак и ќе ни ја дупни глата.

Уште еден интересен факт Интер-Сампдорија сеуште нема датум а и немало место за датум ама со Јувентус одма најдоа... :pos:

Сеа наредно коло пошто пак ќе има корона да видиме дали ќе се одложи...
Ви одговараше да играте без публика на најтешкото гостување што го имате и плус коло пред тоа да одмарате.

Вака ќе биде фер.

Иако тврдевте дека публиката не менува ништо.

Ви одговараше да играте без публика на најтешкото гостување што го имате и плус коло пред тоа да одмарате.

Вака ќе биде фер.

И со Лион за 10 дена нека ја одложат за во Мај со публика да играат :pos:

Наредно коло Интер Сасуоло ќе се игра пред празни трибини... Серија А comedy...

Вака ќе биде фер.

Ни одговараше секако да се игра најмногу ради формата на Јувентус што не е јасно. Публика или не мање битно, не си ласкајте не сте Легија Варшава или Галатасарај. Датумот за преигрување е прича сам по себе. Дека е некој шок и не е, изјавата на Сари за пеналите си кажува сама по себе каква е состојбата у Сериа А. Може хехенца да правите до сабајле, ништо не го менува фактот дека Јувентус е криминална организација, нема криминал во кој не е умешан. Нејсе идеме даље нека идат all in нашиве на ЛЕ или Куп за нешто поише у подобри времиња и фер услови за игра. Се чека сега на некоја очајно преглупа персона калибар Видок или Мондонико да го оправда ова со пеналот на Лаутаро и лошото судење против Лацио.

Еднаш во последниве осум години сте во некаква си борба за титула и одма се сите против вас, не си ласкајте не сте толку јаки.
:pos:

Бриииииј на 13 Мај ќе се одигра Јувентус - Интер :pos: . Значи Ањели кога мести, стварно мести цел свет да го гледа. Капа доле Капетан Пештерко :oleee:

Еднаш во последниве осум години сте во некаква си борба за титула и одма се сите против вас, не си ласкајте не сте толку јаки.
:pos:
Зашто Интер-Сасуоло ќе се игра и зашто Интер против Лудогорец се одигра? Зашто со Лион ќе се игра за 10 дена?

Публиката не менува ништо.Тоа што можете да ескивирате натпревар во критичен момент, зборува многу.

Пола Италија е во карантин а нечини што се одложила една утакмица, и минатото коло не се играше фудбал во Торино.

Пола Италија е во карантин а нечини што се одложила една утакмица, и минатото коло не се играше фудбал во Торино.
Пола Италија беше во карантин па Интер играше со Лудогорец, со тоа што само инкубацијата на вирусот е 14 дена, ситуацијата во Италија нема да се подобри наредните 30 дена дали тоа значи дека нема да се играат 4 кола плус Јувентус со Лион? Дали Јувентус ќе се одкаже од ЛШ? Или како попчиња ќе си трчкараат по терен? Најубаво да се одкажат пошто нема што к да бараат во ЛШ и така Сари си кажа не се исти критериумите на судење... :pos:

Interesno e kako za Inter-Sampa ne odredija odma datum za preigruvanje, i se uste nema, a za Juve-Inter odma go odredija 13ti maj, pretposledno kolo, 3 dena posle Inter-Napoli, a 3 dena posle Inter-Juve igraat Atalanta-Inter. :)

P. S. Ne mi smeta sto ja odlozija ama ova so terminov e... :)

Последно уредено:
Цело коло се одложува ама битно Јуве наместил да не игра со Интер. Абе сите сте за на психијатар...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom