Па со овој тим што го има Интер, тешко да би бил ПСЖ подобар
Која конкуренција ја има ПСЖ, а која Интер?Дали си сериозен за болдираново ????? Во ниту еден универзум моменталниов состав на Интер не е поквалитетен од ПСЖ ..плус таму има загарантирана титула во првенството .
Иначе викаш Парите си го направија своето ... демек во другиве клубој играчиве за здравје игрет..
На ПСЖ тоа им е цел од кога ги купи Арапот, ама никако целта да стане реалност.Па видете што се целите на клубовите оваа сезона:
Интер: Да се бори за титула, и топ би било да завршат и второ место во лига. Максимум 1/4 финале во ЛШ би се сметало за топ успех
ПСЖ: Да се освојат сите титули во Франција, да се влезе во 1/2 финале на ЛШ, а што да не и титула
Помал брат на @apidrone или како и да му беше јузерот, се слагате за два клуба ама Реал-Барса ви праи раздор.бидејќи сум фан на Јувентус (Барса и Манчестер Ј.)
Интер имал подобри играчи од ПСЖ а прва постава им играат играчи како Кандрева, Азамоа, Ранокија, Весино Амбросио итнНа ПСЖ тоа им е цел од кога ги купи Арапот, ама никако целта да стане реалност.![]()
А пред да дојде Арапот, целта им беше опстанок во лигата.
Јас не ги бранам Интер и не посакувам да освојат нешто сезонава, бидејќи сум фан на Јувентус (Барса и Манчестер Ј.), но кога се прави споредба, Интер има подобри играчи од тие на ПСЖ. Барем според мене.
Не знам за него, јас не се мешам со други.Помал брат на @apidrone или како и да му беше јузерот, се слагате за два клуба ама Реал-Барса ви праи раздор.
Изгледа Лукаку од преголема љубов дојде кај вас .... Ако му се играло одДа, а и едно е кога некој игра од љубов кон клубот, а друго е кога игра за пари.
Кажи ми кои играчи се подобри или на рамниште на Неимар , Мбапе и Верати во интер ....На ПСЖ тоа им е цел од кога ги купи Арапот, ама никако целта да стане реалност.![]()
А пред да дојде Арапот, целта им беше опстанок во лигата.
Јас не ги бранам Интер и не посакувам да освојат нешто сезонава, бидејќи сум фан на Јувентус (Барса и Манчестер Ј.), но кога се прави споредба, Интер има подобри играчи од тие на ПСЖ. Барем според мене.
Како Нејмар и Мбапе во Интер нема ни приближно добар, односно се далеку светлосни години сите играчи, за Верати тука е Броцко. После некои Италијани тврдат дека Барела е многу покомплетен играч од Верати ама ќе видиме, ќе покаже времето.Изгледа Лукаку од преголема љубов дојде кај вас .... Ако му се играло од
Кажи ми кои играчи се подобри или на рамниште на Неимар , Мбапе и Верати во интер ....
Па ако им тргне шутот како пред недела дена...Дури, ако имаат добар ден, играчиве на Интер можат и 5 гола да им закачат на ПСЖ.