Serie A 2019/2020

Шампион?

• Вкупно гласачи
    122
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 април 2012
Мислења
33.075
Поени од реакции
68.100
Она од Елмас е чист старт, зашто играше со топката. Кулибали од друга страна, пропо. Игуаин го сврте ко рингишпил за вториот гол, на голот на Роналдо задоцни со стартот и позиционирањето, за да на крај си даде автогол.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.265
Поени од реакции
18.483
Чист прекршок е она над Дибала бе дај не тропајте глупости.

Стартот беше од зад грб, 100% е фаул.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Нека го провери некој дечково од лани:
1567303639234.png

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
А шо да прават на 3:3 резултат 85 минута на гостување кај Јувентус ???
Извини, заборавив дека имаш проблеми со македонски јазик.

Napoli tuvo que marcar otro gol.

Член од
23 август 2010
Мислења
40.065
Поени од реакции
117.053
:pos: :pos:

Ти брат си гледал ли две текми фудбал у животот бе?

На прсти се бројат подобри тренери од Карло у историја на фудбал, не моментално

Или "форсаш"
Za Karlo si forsam poise od so treba toa priznavam, ama daj sredi se so ova deka na prsti se broele podobri treneri od nego. Mislam u redu e stvarno, 50 godini kariera 2 ligaski tituli ima, ama na prsti se broele podobrite od nego. :pos:

Член од
7 август 2010
Мислења
3.518
Поени од реакции
5.385
Манолас и Кулибали во два натпревари примаат 7 голови :confused:

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.951
Поени од реакции
8.862
Анчелоти можда е еден од најтрофејните тренери, но полека се губи човекот. Во Наполи го донесоа за да од клубот да направи победнички екипа, да сменат менталитет, да го извади она лузерското и селското од нив. Али можда и тој не е крив, едноставно таква им е средината и тоа е тоа. Наполи е веќе разработена машина со играчи кои подолг период играат заедно и кога се во налет ништо не ги сопира, но тоа е се периодично, како во текот на првенството имаат осцилации, така и во текот на еден натпревар. На тој Инсигње треба некој пред секоја утакмица да му врзе по два шамара, а тој автоматски да си знае за што се и да не се буни, да ги свати како превентива :D
Порано го сакав како играч, гледав хајлатсови од негови голови, ама кога ќе изгледам некое дерби на Наполи кога ќе го видам како се понаша на терен како некој сељак и кога не му оди како уште толку глупости знае да направи и негодува нешто во одреден период утакмицата, да сум тренер на клоци би го истерал.
И што е најјако во текот на натпреварот ќе сврзе две три добри комбинации со Мертенс и Калехон и веднаш му се враќа надежта и се разигрува, али најчесто е касно тоа и не донаса резултати.
Порано ми беа симпатичен клуб, во последбите две години ги занејќев, вчера на 2-0 колку само сакав Кедира да го погоди оние шанси, да ги потопат и да ги срамнат.
Оној Кулибали ако остане таму, од сега натака може само да стагнира во таква средина,нека не се лаже дека ќе освои нешто таму и нека се свести на време, во својот прајм е, нека оди во некој појак клуб, оти и финансиски заслужува да зима повеќе од 3мил евра.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.901
Кога никој не го купи Кулибали кога имаше откупна клаузула 70 мил, па сега со 150 мил шансите се уште помали.

Овој па ми стана одвратен.

Член од
23 август 2010
Мислења
40.065
Поени од реакции
117.053
Кога никој не го купи Кулибали кога имаше откупна клаузула 70 мил, па сега со 150 мил шансите се уште помали.

Овој па ми стана одвратен.
Еј, ова сакав да го пишам вчера ама заборавив. Добро бе не му е малце срам? МАЛЦЕ ЗНАЧИ МАЛЦЕ САМО??? Па Вар има бе крвта миџетска да ти ја ебам, еден дајв ако ти прошол против Виола не значи дека секој ебан ќе ти проаѓа кај судиите. Би го казнил 50 меча да не игра, све миџетско у пичка да му ебам јас на него. И мене ми беа поарно симпатична екипа, сеа не ги поднесувам, одвратни миџетски дајвери, Мертенс, Инсиње, Каљехон, ти ебам тоа селската екипа.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.727
Поени од реакции
60.033
Што пиша Stefan-kobe:

Еј, ова сакав да го пишам вчера ама заборавив. Добро бе не му е малце срам? МАЛЦЕ ЗНАЧИ МАЛЦЕ САМО??? Па Вар има бе крвта миџетска да ти ја ебам, еден дајв ако ти прошол против Виола не значи дека секој ебан ќе ти проаѓа кај судиите. Би го казнил 50 меча да не игра, све миџетско у пичка да му ебам јас на него. И мене ми беа поарно симпатична екипа, сеа не ги поднесувам, одвратни миџетски дајвери, Мертенс, Инсиње, Каљехон, ти ебам тоа селската екипа.
Што прочитав јас:

Миџет миџет миџет, миџет, миџети, миџети насекаде, миџет, миџет, миџети, мајката да им ја е*ам миџетска, миџети миџети, одвратни миџети, сељаци.

Све им е*ам миџетско.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.642
Поени од реакции
6.470
Де Лихт е моментално најисфорсиран фудбалер.
Ок, млад е, градба страшна, го има лидерското во него, огромен потенцијал. Но дечкото какви киксови правеше, Фил Џонс може да му позавиди. Кога ќе ми текне и Џонс беше со слични предиспозиции, новиот Данкан Едвардс.
:D

Паметен потег што оди во Јуве, ќе има од кого да учи а и Сериа А не е толку медиумски експонирана по секој кикс да го растргнуват. Огромен потенцијал но моментално не е толку добар колку што го прават. Де Јонг ми е бр. 1 од оваа генерација на Ајакс и очекувам да изгази следна сезона.
Веќе кога Де Лихт е актуелен да се цитирам од пред месец-два. :rolleyes:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom