Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Извини, заборавив дека имаш проблеми со македонски јазик.А шо да прават на 3:3 резултат 85 минута на гостување кај Јувентус ???
Za Karlo si forsam poise od so treba toa priznavam, ama daj sredi se so ova deka na prsti se broele podobri treneri od nego. Mislam u redu e stvarno, 50 godini kariera 2 ligaski tituli ima, ama na prsti se broele podobrite od nego.![]()
Ти брат си гледал ли две текми фудбал у животот бе?
На прсти се бројат подобри тренери од Карло у историја на фудбал, не моментално
Или "форсаш"
Ovie sami so sebe da igraat vo liga nema da osvojat titula.
Еј, ова сакав да го пишам вчера ама заборавив. Добро бе не му е малце срам? МАЛЦЕ ЗНАЧИ МАЛЦЕ САМО??? Па Вар има бе крвта миџетска да ти ја ебам, еден дајв ако ти прошол против Виола не значи дека секој ебан ќе ти проаѓа кај судиите. Би го казнил 50 меча да не игра, све миџетско у пичка да му ебам јас на него. И мене ми беа поарно симпатична екипа, сеа не ги поднесувам, одвратни миџетски дајвери, Мертенс, Инсиње, Каљехон, ти ебам тоа селската екипа.Кога никој не го купи Кулибали кога имаше откупна клаузула 70 мил, па сега со 150 мил шансите се уште помали.
Овој па ми стана одвратен.
Еј, ова сакав да го пишам вчера ама заборавив. Добро бе не му е малце срам? МАЛЦЕ ЗНАЧИ МАЛЦЕ САМО??? Па Вар има бе крвта миџетска да ти ја ебам, еден дајв ако ти прошол против Виола не значи дека секој ебан ќе ти проаѓа кај судиите. Би го казнил 50 меча да не игра, све миџетско у пичка да му ебам јас на него. И мене ми беа поарно симпатична екипа, сеа не ги поднесувам, одвратни миџетски дајвери, Мертенс, Инсиње, Каљехон, ти ебам тоа селската екипа.
Де Лихт е моментално најисфорсиран фудбалер.
Ок, млад е, градба страшна, го има лидерското во него, огромен потенцијал. Но дечкото какви киксови правеше, Фил Џонс може да му позавиди. Кога ќе ми текне и Џонс беше со слични предиспозиции, новиот Данкан Едвардс.![]()
Паметен потег што оди во Јуве, ќе има од кого да учи а и Сериа А не е толку медиумски експонирана по секој кикс да го растргнуват. Огромен потенцијал но моментално не е толку добар колку што го прават. Де Јонг ми е бр. 1 од оваа генерација на Ајакс и очекувам да изгази следна сезона.