Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Што стана со Лихтот, изгледа чека дебелиот дан фрли некој некое милионче плус во последен момент :icon_lol:

Наводно по настапот на Европското за млади од Реал немаат намера да го пуштат Себаљос да си оди...или сакаат цена да му дигнат :)
Овој тресна дека Ериксен ќе оди во Реал па сега го ребрат за ова, ама не ме чуди Себаљос да си го фати патот, очигледно е дека не рачунаат во Реал на него.
И Зидан не е салам, ги шитка Љоренте, Хамес и еве Себаљос а го држи онај Феде Валверде, полека полека треба да размислуваат за замена на Крос и Модрич, те да бараат свежа крв на таа позиција, тие си ги продаваат играчите за ефтини пари во споредба со денешниве цени[DOUBLEPOST=1563223668][/DOUBLEPOST]
Роналдо го убеди :icon_lol:

Тешко дека де Лихт е само толку, мрсниов има смутено нешто со неговиот хонорар!

Тешко дека де Лихт е само толку, мрсниов има смутено нешто со неговиот хонорар!
65м евра за Ајакс плус бонуси, 10 за Раиола. Пари си калапи ни му јачи ни му плачи.

За Де Лигт 8+4м бонуси или 7м +4м бонуси.

Како и да е цената која ја договорија со Ајакс е далеку од лоша на денешен трансфер пазар.

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

67 милиони фунти за Де Лихт.
80 милиони фунти за Мегваер.

2018-08-09T134836Z-537985080-RC1C905F99B0-RTRMADP-3-SOCCER-ENGLAND-CHE-KEPA.JPG

65м евра за Ајакс плус бонуси, 10 за Раиола. Пари си калапи ни му јачи ни му плачи.

За Де Лигт 8+4м бонуси или 7м +4м бонуси.

Како и да е цената која ја договорија со Ајакс е далеку од лоша на денешен трансфер пазар.

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Значи накај 80!
Не е важно, го имате обезбедено местото на централен за дооолги години!
Криво ми е што не дојде во Јунајтед ама реално не сме му предизвик, освен пари ништо не можеме да му понудиме. Ни напредок, ни освојување ба титули, ни бутур...
А да му е за суви пари у Кина би ишол!

Де Лихт е моментално најисфорсиран фудбалер.
Ок, млад е, градба страшна, го има лидерското во него, огромен потенцијал. Но дечкото какви киксови правеше, Фил Џонс може да му позавиди. Кога ќе ми текне и Џонс беше со слични предиспозиции, новиот Данкан Едвардс. :D

Паметен потег што оди во Јуве, ќе има од кого да учи а и Сериа А не е толку медиумски експонирана по секој кикс да го растргнуват. Огромен потенцијал но моментално не е толку добар колку што го прават. Де Јонг ми е бр. 1 од оваа генерација на Ајакс и очекувам да изгази следна сезона.

Де Јонг е елеганција во движење, дечкото со топка е неверојатен, класика Барселона играч.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom