Serie A 2019/2020

Шампион?

• Вкупно гласачи
    122
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 мај 2012
Мислења
2.002
Поени од реакции
3.042
Чисто онака за оној старт врз Наполитано кога за малку ќе му ја откорнеа ногата и не досудија ни фаул ни пак опомена или нешто за играчот на Дортмунд. Да игравте против Јуве ќе креневте галама 20 страни до сега за Мафијата и кланот Ањели како држат судии и цела федерација под контрола. Како ни вар не прегледуваат курци палци кога се работи против Интер. Штета и во ЛШ Ањели пушта негови да судат на ваша штета само за да не поминете групи. :)

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Чисто онака за оној старт врз Наполитано кога за малку ќе му ја откорнеа ногата и не досудија ни фаул ни пак опомена или нешто за играчот на Дортмунд. Да игравте против Јуве ќе креневте галама 20 страни до сега за Мафијата и кланот Ањели како држат судии и цела федерација под контрола. Како ни вар не прегледуваат курци палци кога се работи против Интер. Штета и во ЛШ Ањели пушта негови да судат на ваша штета само за да не поминете групи. :)
Сериозно..ни ВАР не гледаја неможам да вервам..чист црвен по сите параметри..настрана што Дортмунд ни ја дупна глата и требаше 6-2 да заврши ,ама стартот беше над 2-2..изгледа требаше ногата да му ја скрши,сите да се фаќаат за гла и да бидат во трауми за да му даеше црвен.

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.709
Поени од реакции
17.601
За вакви испади Ањели неќи да го навиди и педерскиот начин на кој си отиде. Не знам на чоекот шо му се дешава..

placeb

place_b
Член од
21 јуни 2016
Мислења
3.378
Поени од реакции
3.178
Сите јадат корпи од Рони...Доликува ли бе, ваков фудбалер, вака да се однесува ?
Маурисио Сари го извади Роналдо во 81. минута од натпреварот. Португалецот го помина својот тренер како патоказ и не се ракуваше...
Слично нешто се случи кога Зинедин Зидан реши да го замени Роналдо додека играчот беше во Реал Мадрид. Но, тогаш францускиот тренер доби пцовки.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.218
Поени од реакции
13.107
Абе и денес удриле на нос Јувентус за калчополи.30та жалба по ред.
Под казна зашто претераа и 10к еура глоба треба да платат.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.709
Поени од реакции
17.601
Ко реков дека се клошари итн итн лани ми се втури пола форум. Погнасна екипа не постој и поболен председател му ја еба цела сезона на клубот.

Allan could join Dries Mertens and Jose Callejon out of Napoli as it is reported the midfielder played a key role in the squad’s refusal to go in ritiro.

According to Il Mattino, President Aurelio De Laurentiis intends to make a clean sweep of the players who rebelled against him in the aftermath of Napoli’s 2-2 draw with RB Salzburg on Tuesday.

It claims Dries Mertens and Jose Callejon could leave as early as this winter, given their contracts will expire at the season and that they are now the wrong side of 30.

Allan has also been thrown into the mix, with Corriere dello Sport writing how he confronted Vice-President Edoardo De Laurentiis in the dressing room and that the situation almost went out of hand.

The Brazilian has already been linked with moves away in the recent past, namely to Paris Saint-Germain.

Finally, Gazzetta dello Sport states Lorenzo Insigne could be stripped of the captaincy for effectively leading the mutiny.

The Partenopei, who have pledged to make no more statements since threatening to take legal action against their players yesterday, take on Genoa this weekend.

Автоматски споено мислење:

Абе и денес удриле на нос Јувентус за калчополи.30та жалба по ред.
Под казна зашто претераа и 10к еура глоба треба да платат.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Сакам некој од вашите репортери да го праша Конте за калчополи и колку титули има Јуве да видам што ќе одговори.

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.298
Поени од реакции
3.339
Деви ова можеби е почеток на крајот на силниот Наполи.. Доколку не обезбедат ЛШ со сигурност ќе биде така..

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.921
Поени од реакции
41.893
Да имаа капитен како Хамшик и Канаваро ова немаше да се случи, а не кловн како Инсиње.

Требаше ова лето да ги продадат Мертенс и Каљехон и да ги заменат со нови помлади.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.709
Поени од реакции
17.601
Да имаа капитен како Хамшик и Канаваро ова немаше да се случи, а не кловн како Инсиње.

Требаше ова лето да ги продадат Мертенс и Каљехон и да ги заменат со нови помлади.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Требаше Алан да го продат за тие 60-80м што му ги нудеше PSG.

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Абе незнам зошто уопште се дебатира за Наполи знаеме каква е историјата нивна, ниту биле некогаш сила ниту ќе бидат. Искористија прилика што интер и милан незнаеа кај тераат па се во врвот овие неколку години додуша вториве уште незнаат кај тераат :icon_lol:. Какви се испади имаа низ сезониве, како ќе осовоеле, како биле појаки, кршат по стаиодните, лумпуваа во Торино како да освоиле титула после победата над Јувентус и гледаме кај се моментално. Уште Милан некако да се крене од сета оваа летаргија што го има зафатено па да се крене и самата лига, Наполи и Рома никогаш не ни биле конкуренција, си се знае триото кое е во Италија :).
Автоматски споено мислење:

на папир не се слаби бе, ја нз што толку киксираат
Па Јувентус на папир каков е? Погледни ги само играчите па спореди со она што го гледаме на терен. Сарибол ака Очобол :D.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom