Чисто онака за оној старт врз Наполитано кога за малку ќе му ја откорнеа ногата и не досудија ни фаул ни пак опомена или нешто за играчот на Дортмунд. Да игравте против Јуве ќе креневте галама 20 страни до сега за Мафијата и кланот Ањели како држат судии и цела федерација под контрола. Како ни вар не прегледуваат курци палци кога се работи против Интер. Штета и во ЛШ Ањели пушта негови да судат на ваша штета само за да не поминете групи.
Чисто онака за оној старт врз Наполитано кога за малку ќе му ја откорнеа ногата и не досудија ни фаул ни пак опомена или нешто за играчот на Дортмунд. Да игравте против Јуве ќе креневте галама 20 страни до сега за Мафијата и кланот Ањели како држат судии и цела федерација под контрола. Како ни вар не прегледуваат курци палци кога се работи против Интер. Штета и во ЛШ Ањели пушта негови да судат на ваша штета само за да не поминете групи.
Сериозно..ни ВАР не гледаја неможам да вервам..чист црвен по сите параметри..настрана што Дортмунд ни ја дупна глата и требаше 6-2 да заврши ,ама стартот беше над 2-2..изгледа требаше ногата да му ја скрши,сите да се фаќаат за гла и да бидат во трауми за да му даеше црвен.
Сите јадат корпи од Рони...Доликува ли бе, ваков фудбалер, вака да се однесува ?
Маурисио Сари го извади Роналдо во 81. минута од натпреварот. Португалецот го помина својот тренер како патоказ и не се ракуваше... Слично нешто се случи кога Зинедин Зидан реши да го замени Роналдо додека играчот беше во Реал Мадрид. Но, тогаш францускиот тренер доби пцовки.
Ко реков дека се клошари итн итн лани ми се втури пола форум. Погнасна екипа не постој и поболен председател му ја еба цела сезона на клубот.
Allan could join Dries Mertens and Jose Callejon out of Napoli as it is reported the midfielder played a key role in the squad’s refusal to go in ritiro.
According to Il Mattino, President Aurelio De Laurentiis intends to make a clean sweep of the players who rebelled against him in the aftermath of Napoli’s 2-2 draw with RB Salzburg on Tuesday.
It claims Dries Mertens and Jose Callejon could leave as early as this winter, given their contracts will expire at the season and that they are now the wrong side of 30.
Allan has also been thrown into the mix, with Corriere dello Sport writing how he confronted Vice-President Edoardo De Laurentiis in the dressing room and that the situation almost went out of hand.
The Brazilian has already been linked with moves away in the recent past, namely to Paris Saint-Germain.
Finally, Gazzetta dello Sport states Lorenzo Insigne could be stripped of the captaincy for effectively leading the mutiny.
The Partenopei, who have pledged to make no more statements since threatening to take legal action against their players yesterday, take on Genoa this weekend.
Абе незнам зошто уопште се дебатира за Наполи знаеме каква е историјата нивна, ниту биле некогаш сила ниту ќе бидат. Искористија прилика што интер и милан незнаеа кај тераат па се во врвот овие неколку години додуша вториве уште незнаат кај тераат . Какви се испади имаа низ сезониве, како ќе осовоеле, како биле појаки, кршат по стаиодните, лумпуваа во Торино како да освоиле титула после победата над Јувентус и гледаме кај се моментално. Уште Милан некако да се крене од сета оваа летаргија што го има зафатено па да се крене и самата лига, Наполи и Рома никогаш не ни биле конкуренција, си се знае триото кое е во Италија .
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.