Абе незнам зошто уопште се дебатира за Наполи знаеме каква е историјата нивна, ниту биле некогаш сила ниту ќе бидат. Искористија прилика што интер и милан незнаеа кај тераат па се во врвот овие неколку години додуша вториве уште незнаат кај тераат . Какви се испади имаа низ сезониве, како ќе осовоеле, како биле појаки, кршат по стаиодните, лумпуваа во Торино како да освоиле титула после победата над Јувентус и гледаме кај се моментално. Уште Милан некако да се крене од сета оваа летаргија што го има зафатено па да се крене и самата лига, Наполи и Рома никогаш не ни биле конкуренција, си се знае триото кое е во Италија .
Автоматски споено мислење:
Па Јувентус на папир каков е? Погледни ги само играчите па спореди со она што го гледаме на терен. Сарибол ака Очобол .
На тимовите на Сари стлано му требало време до кај Март. Наполи беше страшен 2та сезона и натаму. До Март не му судам воопшто затоа што има големи подобрувања и негативности од кои се гледа дека тимот уште не е навиннат на овај стил на игра плус Сари самиот рече дека оној начин на игра под Алегри не треба да се заборави или изгуби оти е доста добар за апсорбирање притисок и за ЛШ нокаут систем.
daj be ne gi zborete napoli, pesterski tim, najgnasen tim bez kultura so stapnal na teren nezavisno od igracite so igrale, za navivacite pa da ne zboram
Ama decki cekajte, Napoli imaat 30% sansi za titula pokraj onie 60% na Juventus, pa znaete li deka Lozano go zemaa? Plus Anceloti im e trener, dokazan za ligaski takmicenja so edna titula u zivotot.
Dosagjam znam, ama ubavo mi e da go kinam Urko.
Sea ozbilno, leka poleka mi stanuvaat poomrazeni i od Juventus, odnosno se priblizuvaat do toa nivo. Zbir na midzeti, glumci i plackovci, onoj Kaljehon lelelele majkooooooo, abe se iskina od glumenje denes ej, da mu ebam toa blanshiranoto gomno midzetsko.
Genoa e epten simpa ekipa otkako dojde Mota, ne igraat selski fudbal i da se branat celo vreme, naprotiv napagjaat i ne se plasat. Imaat par dobri poedinci, sekako tuka e i Goche nas, taka da se nadevam deka ke ostanat vo ligava i nema da ispadnat.
Среќа твојот смрдлив интер е пун со морални величини што никад не глумат, екипа пуна поштењачини Не ми се пишува ништо кога ќе видам вакви коментари еј.
Иначе Анчелоти уште на крај на прошла сезона требаше сам да си отиде, ама јасно му е дека нигде нема да може да го форсира син му како помошник. Го уништи Наполи, мислам ни у серија ц немаат ваков грд фудбал играно.
Среќа твојот смрдлив интер е пун со морални величини што никад не глумат, екипа пуна поштењачини Не ми се пишува ништо кога ќе видам вакви коментари еј.
Па не пишувај де, и така тресеш глупости само. Сеа скоро се бунеше дека имало пенал над Љоренте, и пази праќаш видео во кое сам се побиваш, односно видео каде се гледа дека Љоренте мава лакт па паѓа, т.е. прави фаул во напад.
Јас коментирам тоа што гледам, не зборам за инает. Еве кажи ми денес Каљехон колку неуспешни обиди да одглуми фаул/пенал имаше? Или не броеше од што беа многу? Не е нормално она на секој контакт паѓање ко гром да ги акнало, и он и оној гревон Мертенс.
Ако се усерат сезонава, а веќе се усраа, мислам дека им следи еден убав пад, нешто налик на Милан.
Имаш по еден Каљехон во секоја екипа, можда не се глупираат колку овој ама има доста глумци во лигава.
За пеналот имаше бивши судии што кажаа дека беше чист, не ни знаеше кај е топката Кјаер и идеше на играч, небитно е твое мислење тука освен ако не судиш у некоја општинска и ти??
Продужи си со квалитетните коментари од типот midzeti hhhhh selska ekipa, ја нема да тресам глупости веќе
Ја па уште сигурен, Фиорентина ќе ги добие Каљари во Сардинија.
Мало морген.
Озбилна екипа е Каљари оваа сезона.
Посебно кој ќе успее да освои бодови во Сардинија треба да е среќен, на пример Интер.
radja na drogi denes, 3 asistencii i gol, 5-0 66ta minuta.
Kupuvas klub, pravis ambiciozen proekt so nov stadion so sve, i montela go ostavas za trener.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.